CONSILIER VÂNZĂRI in Dolj

Angajăm CONSILIER VÂNZĂRI în domeniul ”service auto”. Adresa noastră este Calea Severinului 56, lângă Fântâna Isvarna, mijloc de transport: tramvai 100.

Program de lucru:L-V 09:00 - 17:00, S: 09:00 - 13:00(2 sâmbete/ lună).

Trimite-ne CV-ul tău până la data de 20.05.2019.

Despre companie

Pasiunea pentru lucrul bine făcut ne-a călăuzit de-a lungul timpului. Am vrut să nu fim un service auto oarecare, ci să livrăm servicii de calitate și mai ales garanții pentru lucrări. Suntem o alternativă fiabilă a reprezentanțelor, fiind autorizați să preluăm atât mașini în garanție, cât și pe cele care au ieșit din garanție. Avem acreditare R.A.R și suntem service multimarcă. oferim garanție pentru toate lucrările; respectăm întocmai specificațiile producătorului de anvelope, piese, consumabile; oferim mașină la schimb pentru operațiile mecanice care durează mai mult de 2h oferim depanare în trafic lucrăm cu echipamente de ultimă generație avem personal calificat conform standardelor Bosch Car Service România, pe care îi reprezentăm în Craiova

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!