Consiliera Vanzari in Bucuresti

Descriere Agentie de asigurari , angajeaza fata pentru emitere polite de asigurare , pentru punctul de lucru din Bucuresti Sector 2 Sos Andronache.

Cerinte : 

- Experienta in vanzari constituie un avantaj;
- Operare PC –nivel mediu-avansat;
- Abilitati de vanzari si negociere;
- Excelente abilitati de comunicare, pe care sa le folosesti indiferent de temperamentul, starea de spirit sau mediul social din care face parte interlocutorul tau;
- Mod de gandire orientat spre client;
- Abilitati de orientare catre solutii (abordare logica, analitica);

Oferim :

- Pregatirea la locul de munca,
- Dezvoltare personala si evolutie in cariera
- Pachet salarial motivant format din salariu fix+comision.

Te rugam trimite CV online.

 

Despre companie

◎ Suntem o societate tanara , dar cu abilitatile necesare pentru a ne impune pe piata servicilor din Romania. Inca de la inceput ne-am propus sa oferim calitate si siguranta clientilor nostrii la un pret cat mai accesibil. ◎ Suntem pregatiti si instruiti pentru a te consilia in orice problema , iar impreuna vom descoperi solutia optima pentru tine! ◎ Misiunea noastra este sa te descoperim – sa iti oferim increderea, sprijinul, credibilitate, servicii complete si de calitate pe care le cauti! ◎ Apelend la noi, beneficiezi de o gama variata de tipuri de asigurari – de solutii, idei, accesibilitate si servicii excelente!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!