Consultant Vanzari in Braşov

Dorim sa iti oferim oportunitatea de a aplica online CV-ul tau pentru o colaborare cu compania noastra pentru postul: Agent Vanzari.
Ai posibilitatea de a ajunge un bun consultant imobiliar, pentru ca iti oferim TRAINING-uri saptamanale pentru dezvoltarea personala si profesionala. Investim in calitatile si abilitatile tale folosind cele mai bune materiale din piata imobiliara dezvoltand impreuna tehnici de vanzari. Oportunitatile de castig sunt reale si cu efect imediat.

Cerinte Permis Conducere cat B.
Trimite CV-ul tau pe adresa noastra de mail, iar noi te invitam la un interviu. 
Te asteptam in echipa X HOUSE 

Despre companie

Compania noastra deruleaza campanii de dezvoltare, avand o experienta de 10 ani in vanzari si de peste 5 ani in piata de profil, detinem o echipa profesionista, dinamica si talentata, ce ofera clientilor tot suportul necesar in identificarea cat mai exacta a dorintelor sale de achizitie. Compania noastra împreuna cu agenti de vanzari dedicati, cu experienta in domeniu, ofera servicii de calitate clientilor sai.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!