INGINER CFDP (SEF SANTIER) in Râmnicu Vâlcea, Piteşti, Slatina

Constructii SA Sibiu, societate cu experiență și proiecte în derulare, angajeaza:

Inginer constructor-drumuri si poduri (Sef santier) - pentru proiect/santier Valcea

 

Descriere companie:

Lucrari de constructii a halelor industriale si comerciale;Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale;Lucrari de constructii a drumurilor si autostrazilor.

 

Cerinte job:

studii superioare tehnice - inginer CFDPexperienta in domeniul constructiilor-drumuri si poduricunostinte de legislatie in domeniudisponibilitate pentru deplasaricunostinte operare PC: pachetul Officeabilitati de planificare, comunicare, organizare si coordonare

 

Descriere job:

Urmarirea activitatii echipelor aflate in subordinea sa, verificarea situatiilor de lucrari;Intocmirea si conducerea documentelor de santier;Gestionarea activitatii firmelor colaboratoare in subantrepriza;Gestionarea aprovizionarii cu materiale a santierului;Organizarea si programarea lucrarilor in santier:Raspunde de predarea lucrarilor conform conditiilor contractuale (termene, calitate).

 

Oferta salariala incepand de la 9.000 lei.Toate aplicatiile primite vor fi tratate cu confidentialitate.Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru un interviu.

Despre companie

Constructii SA este o companie cu profil de constructii si instalatii care poate realiza in intregime o constructie, de la faza de proiectare pana la finisaje si amenajari.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!