Inginer Retelistica in Oradea

Compania NEXIA CONSULTING SRL din Oradea, furnizor de servicii, soluții și produse în domeniul IT și al telecomunicațiilor, dorește să-și lărgească echipa tehnică cu INGINER REȚELISTICĂ. Cerințe: -Absolvent studii superioare cu profil tehnic. -Experiență în rețelistica, sisteme de supraveghere. -Cunoașterea, susținerea și dezvoltarea de soluții IT&C. -Deținerea de calificări și certificări constituie un avantaj. -Permis de conducere cat. B. -Disponibilitate pentru deplasări. -Experiență în utilizare VMware vSphere, constituie avantaj. Condiții: -Pachetul salarial în funcţie de abilităţile candidatului. -Bonusuri în funcţie de performanţă. -Posibilitatea de a participa la cursuri de specializare şi posibilitatea de dezvoltare profesională. Responsabilități: -Proiectează, selectează, adaptează, configurează, dezvoltă, testează, implementează, integrează soluţiile IT. -Transpune/participă la transpunerea fluxurilor și proceselor informaţionale din organizaţie (firmă, instituţie) în cerinţe şi specificaţii IT. -Implementează noile facilitaţi, configuraţii, tehnologii, produse apărute şi a căror utilizare ar putea îmbunătăţi calitatea produselor şi/sau a serviciilor care fac obiectul activităţii organizaţiei.

Despre companie

Compania NEXIA CONSULTING SRL din Oradea este furnizor de servicii, soluții și produse în domeniul IT și al telecomunicațiilor.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!