Jurist in Constanţa

Cautam coleg pentru a face parte din echipa noastra.

Avem nevoie de un jurist pentru a ne intregi si eficientiza echipa.

Important!!

Oferim o sansa studentilor la drept (minim anul II de studiu) pentru a dobandi experienta profesionala in domeniu.

Compania noastra activeaza in domeniul constructiilor si instalatiilor civile, montare si mentenanta aparate de aer conditionat, productie si montare tamplarie PVC si aluminiu.

Nu solicitam experienta minima.

Asteptam de la tine competenta profesionala, autodisciplina, implicare, dorinta de autoperfectionare si abilitati de comunicare.

Vei lucra direct cu conducerea companiei, vei organiza documentele de natura contractuala si cu relevanta juridica si vei tine direct legatura cu avocatii companiei.

Oferim un loc de munca pe perioada nedeterminata, salariu pe care il vom negocia impreuna, un mediu de lucru placut si posibilitatea de a iti organiza munca.

Programeaza-te la un interviu, trimitand CV-ul tau online!

Despre companie

Înfiinţată în ianuarie 2002 , societatea noastră a avut o evoluţie spectaculoasă datorită seriozităţii, flexibilităţii şi capabilităţii de diversificare a serviciilor sale dovedind că este o firmă care incearcă să fie conformă tuturor aşteptărilor cerute şi deci competitivă. Evoluând an de an ECSERV a ajuns să deţină capacităţi de birouri şi producţie în Constanţa, România, iar începând cu anul 2010 să funcţioneze şi ca filială în Germania, în ERKRATH. Gama de servicii pe care o asigurăm este cea din domeniul construcţiilor, în special al amenajărilor interioare şi exterioare pornind de la tencuieli, placări ceramice, execuţii de elemente gips-carton, zugrăveli lavabile şi vopsitorii, tâmplării din PVC şi aluminiu, instalaţii electrice interioare, instalaţii de ventilaţii şi climatizarea aerului.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!