Lucrator polivalent Cora Urban (Militari Resident) in Bucureşti Sectorul 6

Cautam colegi dornici sa fie aproape de clienti in noul nostru magazin de proximitate din zona Militari Resident

Vei avea de facut: asiguri prezenta la raft si semnalizarea produselor, raspunzi solicitarilor clientilor, incasezi contravaloarea produselor, inchizi si/sau deschizi magazinul pe schimbul tau.

Iti oferim: contract de munca pe perioada nedeterminata, program de lucru in schimburi, 8 ore/zi, 5 zile / saptamana (inclusiv in weekend-uri), formare profesionala la locul de munca, prime variabile, decont transport, abonament clinica medicala.

Te asteptam in echipa noastra!

Aplica la acest anunt sau suna la: 0758013417 !

Despre companie

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!