Mecanic auto in Timisoara

Domeniul de activitate este constituit in principiu din efectuarea schimbului de roti/jante/anvelope/revizii ulei+filtre/incarcare/verificare instalatie AC.

Cerinte :

  • cunostinte de mecanica;
  • experienta in domeniu;
  • determinare si responsabilitate;
  • dorinta de a evolua in cadrul companiei;
  • te rugam trimite cv


Program de lucru 8 ore pe zi, conditii optime pentru desfasurarea activitatii.
Salar de incadrare 3000 ron, se poate ajunge pana la 4500.

Despre companie

Societatea AutoPrim a fost infiintata in anul 2004, de persoane cu o experienta si o vechime in domeniul auto de peste 20 de ani. In faza initiala, cu un singur magazin de piese auto & accesorii, mai tarziu cu 3 magazine, in momentul de fata un magazin de piese auto & accesorii bine aprovizionat si un service auto dotat. Firma, cu o experienta vasta in domeniul vanzarilor, colaboreaza cu distribuitori renumiti in domeniul pieselor auto si cu producatori cu renume: Dacia, Renault, Mercedes, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Fiat, Lancia, Bmw, Nissan, Chevrolet, Opel, Daewoo, Land Rover, Peugeot, Ford etc. cat si cu producatori de piese aftermarket: Lemfoerder, Moog, Ferodo, Ate, Trw, Zimmermann, Mann, Sofima, Bosch, Beru, Philips, Narva, Boge, Kayaba, Continental, Contitech, Gates, Hepu, Valeo, Sachs, Luk, Dayco, Febi Bilstein, Ruville, Optimal, Hella, Delphi, Textar, Brembo,Vaico etc.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!