Montator termopane in Bucureşti Sectorul 5

Avem nevoie de personal pentru activitatea principala de montaj termopane, rulouri exterioare, jaluzele, sticla securizata.
Vor avea prioritate la angajare urmatoarele: experienta in domeniu, permis de conducere auto (cat. B) si domiciliul apropiat de zona Ghencea-Rahova.
Pentru programarea unei intalniri, sunati la:  0744116616 - Emil Cazangiu

Despre companie

TERMO AMBIENT CONSTRUCT este o societate romaneasca, cu capital privat, ce activeaza in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare si exterioare, cu personal foarte bine pregatit si experienta bogata in: productia, montarea, comercializarea, asigurarea de asistenta tehnica si service de calitate pentru urmatoarele produse: tamplaria din PVC / Aluminiu cu geam termopan de orice tip; rulouri exterioare (storuri) din Aluminiu / PVC; usi de garaj tip rulou / sectionale; glisante din Aluminiu / PVC; rulouri transparente din folie “CRISTAL”; vitrine si usi din sticla securizata; glafuri din PVC /Aluminiu pentru interior / exterior; plase contra insectelor (pe balama / tip rulou / glisante); jaluzele verticale / orizontale; rolete textile.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!