OPTOMETRIST in Iaşi

Cautam un nou coleg sau colega optometrist in echipa noastra. Noul membru trebuie sa fie o persoană cu spirit de echipă şi cu foarte bune abilităţi de comunicare.
 

Activitatea de optometrist presupune:

- efectuarea masuratorilor optometrice
- determinarea viciilor de refractie
- stabilirea dioptriilor
- recomandarea lentilelor care sa rezolve viciile de refractie
 

Oferim:

- salariu dinamic şi atractativ
- contract de muncă
- mediu plăcut şi curat
- program de lucru de 8 ore/zi
- cursuri de formare profesională

Acest job nu presupune deplasări. Viitorul membru va lucra în unul din cele 6 centre aflate în oraşul Iasi. 

Nu ezita sa ne trimiti CV-ul tau-:)

 

Despre companie

Site-ul lantului de magazine eOptica a fost creeat pentru a venit in ajutorul celor care au nevoie de servicii oftalmologice de calitate. Fie ca doriti sa efectuati un consult oftalmologic complet sau aveti nevoie de o pereche noua de ochelari, magazinele eOptica va stau la dispozitie cu o gama variata de produse. In magazinele noastre puteti gasi rame de ochelari din plastic, metal sau titan pentru toate gusturile si pentru toate varstele. eOptica comercializeaza toata gama de lentile existente pe piata romaneasca din care amintin: lentile din plastic unifocale, bifocale, progresive, heliomate, durificate etc.. Alaturi de cadre medicale de specialitate si aparatura computerizata de consult va stam la dispoztie si incercam sa raspundem promp necesitatilor dumneavostra. Chiar daca nu sunteti purtator de ochelari in magazinele noastre gasiti o gama bogata de ochelari de soare si lentile de contact cosmetice cu ajutorul carora puteti obtine imaginea pe care o doriti. Deasemenea va punem la dispozitie orice accesorii pentru ochelarii dumenavoastra eOptica este partener HOYA - producatorul Japonez care a revolutionat design-ul lentilelor aducand multe inovatii in procesul de productie al acestora va ofera acum o garantie de 2 ani pentru tratamentele aplicate pe lentile. Fiecare set de lentile progresie este livrat de furnizor cu un card personalizat de garantie si laveta speciala pentru intretinerea lentilelor.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!