Patiser si ajutor de patiser Bucuresti in Bucureşti

Placintaria Placind'or angajeaza patisera talentata pentru noua locatie din zona metrou Stefan cel Mare si ajutor de patiser, harnic si responsabil.
Program de lucru 2 zile cu 2 zile de la ora 6.00-18.30

 

Cerinte candidata:

- competente in producerea de produse de patiserie - in special placinte, respectare retete si cantitati ingrediente, standardizare norme de lucru si organizare echipa de lucru.
- punctual, perseverent, disciplinat, atitudine proactiva.
- cunostinte solide despre principiile care stau la baza proceselor tehnologice de preparare a produselor de simigerie - patiserie.
- capacitate de organizare si decizie;
- responsabilitate, implicare si seriozitate;
- spirit de echipa si adaptabilitate;
- experienta in domeniul producerii de placinte constituie un avantaj.

Beneficii:

- pachet salarial atractiv
- mediu de lucru placut
- contract de munca perioada nedeterminata

 

Despre companie

Plăcind'Or s-a născut din dorul românesc de a aduce în mijlocul oamenilor moderni gusturile bogate moștenite de la draga bunică. Numai ea știa a frământa aluatul în covată până se frăgezea și a opri timpul în loc atunci când miresmele ieșeau de-a valma pe lângă ușița cuptorului. În laboratorul nostru, patiserii iscusiți frământă aluatul proaspăt, îl răsucesc în jurul umpluturilor dulci sau sărate și se îngrijesc să scoată din cuptor plăcinte fragede cu gust bogat. Aluatul nu este congelat, este proaspăt, frământat pe loc. Îl preparăm după rețeta bunei de bunica, din ingrediente simple – apă, sare, zahăr, untdelemn, oțet și făină. Foietajul il facem cât mai natural, nu folosim margarină, iar dintre nenumăratele tipuri de făină, am cernut și am ales una cu conținut gluteic înalt. Numai așa foaia de plăcintă se întinde, sub sucitorul de lemn, mare și subțire cât o față de masă. Stropim foaia de placintă cu o picătură de untdelemn și o învârtim frumos în jurul umpluturilor. Şi uite-așa se aleg plăcintele noastre cu numele de ÎNVÂRTITE. Plăcind'Or adaugă la rețetele tradiționale două lingurițe cu vârf de modernitate - tehnică de coacere performantă și servire dinamică.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!