project manager in Bucureşti Sectorul 2

Credem că proiectele cele mai reușite se fac nu doar livrând şi furnizând cele mai bune produse, dar și cele mai bune servicii on site. Astfel, ne-am concentrat mereu pe atingerea performanţei și am construit o echipă de manageri de proiect stabilă și competentă, care se asigură, în fiecare moment al desfășurării proiectelor, de aplicarea celor mai bune soluții tehnice.

Astăzi  suntem în căutarea unui nou coleg pentru funcția de Manager de Proiect și avem nevoie de o persoană care să aibă capacitatea de a asigura:

Evaluarea spațiului în faza de ofertare

Preluarea frontului de lucru și finalizarea graficului de execuție

Monitorizarea execuției și încadrării în timp

Raportarea către colegi și clienți

Coordonarea echipelor de montaj

Intermedierea relației client-montator

Comunicarea situațiilor de lucrări conform documente, interne sau externe

Încheierea procesului verbal pentru recepția lucrărilor

Coordonarea SSM și realizarea de documentații tehnice

Concomitent, știm din experiență, persoana potrivită pentru această funcție este obligatoriu să fie atentă la detalii, rezistentă la stres, dispusă la deplasări în țară și program prelungit.

La fel de necesare îi vor fi și abilitățile de comunicare, scris și verbal, cunoștințe tehnice elementare în domeniul construcțiilor civile și industriale, cunoștințe de limba engleză și cunoașterea pachetului Microsoft Office.

De restul ne ocupăm noi! Îți vom oferi toate resursele necesare pentru a dobândi cunoștințe complete despre proiectele pe care le vei prelua dar și despre produsele cu care vei lucra.

Am aflat deja că îți dorești un mediu de lucru dinamic și eficient în care să te simți comfortabil! Dar nu numai asta, noi îți oferim si oportunitatea unei cariere pe termen lung, cu posibilități permanente de creștere și traininguri atât în țară, cât și în străinătate.

Completează formularul alăturat, povestește-ne puțin despre tine și impresionează-ne cu CV-ul tău!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!