Project manager constructii civile in Bucuresti

 

Project manager constructii civile

 

  • Post: Project manager constructii civile
  • Departament: Finante
  • Orașe: BUCURESTI
  • Disponibil de la: 12 octombrie 2020

 

Responsabilități

 

Se implica in managementul proiectelor de implementare constructii de spatii comerciale Se implica in proiecte de constructii pentru hipermarket, supermarket si magazine de proximitateRaspunde de gestiunea implementarii si incadrarea in bugetul alocatAsigura finalizarea cu succes a proiectelor de constructii alocate.

 

Profilul candidatului

 

Absolvent/ a de studii superioare de specialitate (de preferat Universitatea Tehnica de Constructii)5-6 ani experienta intr-un rol de Project manager pentru constructii civile la cheieCunostinte solide de lucru in AutoCAD (conditie obligatorie)Experienta in planificarea si controlul proiectelor utilizand softuri specifice (de ex:Oracle Primavera)Experienta in achizitii si pregatire de licitatiiCertificarile in domeniu reprezinta un avantajDisponibilitate pentru deplasari (30% din program)Capacitate foarte buna de comunicare, grad ridicat de intelegere si adaptare.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!