Recruter in Bucureşti Sectorul 6, Chitila, Popeşti Leordeni

Cautam un Recruter pasionat/pasionata de Resurse Umane. Acesta/aceasta ar trebui sa detina urmatoarele aptitudini: Cunostiinte medii Excel,Word,Outlook, Power Point Experienta in Recrutare de cel putin 1 an Formari in Resurse Umane, indeosebi Recrutare, ar fi un plus Studii superioare in domeniu sau in Psihologie Dornic/dornica sa implementeze proiecte noi Rabdare cu oamenii Fire comunicativa, politicoasa Rezistenta la stres, la mai multe proiecte de acelasi tip Capacitate de negociere Dornica sa dezvolte imaginea firmei Descrierea jobului Recruteaza o parte din personal in functie de proiectele alocate Pregateste anunturile de angajare si le posteaza pe site-urile de recrutare Face selectia candidatilor si o prezinta Directului General Efectueaza mini-interviuri telefonice Planifica interviurile viitoare ale candidatilor cu sefii de departamente si/sau cu Directorul General Asigura procesul de Inductie Dezvolta imaginea firmei si o promoveaza, precum si Cultura Organizationala. Asigura buna comunicare inter-departamentala in functie de situatie Beneficii Salariu o data pe luna Tichete de masa 30 lei/zi Decont transport sau asigurare transport Prime de Paste si de Craciun. Tichete de vacanta si culturale oferite in functie de vechime Cafea, ceai, snacks. Mediu de performeri excelenti Teambuilding-uri anuale. Petreceri de Craciun si Secret Santa Descrierea companiei Ne străduim zi de zi să le facem viața mai frumoasă tuturor celor care ne trec pragul, să le împlinim așteptările, să îi surprindem plăcut cu produsele noastre. Aducem produse frumoase și primitoare, lucrând cu unii dintre cei mai renumiți furnizori, selectăm cele mai bune, cele mai ingenioase și mai atrăgătoare cadouri și obiecte de design. Conceptele noastre sunt unicate si se reinoiesc destul de des, motiv pentru care lucram la multe proiecte creative si interesante. Echipa noastra are vechime in firma si in domeniu, astfel incat colegii cu care veti colabora sunt niste profesionisti veritabili. Ginza Invest SRL (GiftDesign), este o companie de distribuție la nivel național de produse pentru ambalarea cadourilor, felicitări, articole party, produse papetărie, produse cu texte si mesaje personalizate, jucării sau home si deco. Compania noastră are un portofoliu de peste 3500 de clienți. Suntem de 10 ani pe piata si dorim sa ne extindem.

Despre companie

Ginza Invest SRL(GiftDesign) este o companie de distribuție la nivel național de produse pentru ambalarea cadourilor, felicitări, articole party, produse papetărie, produse cu texte şi mesaje personalizate, jucării sau home&deco. Compania noastră are un portofoliu de peste 3500 de clienți. Gestionăm peste 30 concepte pentru piața de retail şi online din Romania, compania fiind în continuă expansiune. Echipa noastră este formată din persoane profesioniste, cu o experiență vasta, care asigură o calitate superioară a produselor, lăsând o amprenta semnificativa in piata.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!