Specialist GPS in Iaşi

Atribuții principale:

asigură vânzarea, montarea și calibrarea sistemelor GPS,asigură punerea în funcțiune a Sistemelor GPS,asigură intervenția tehnică în timpul optim asupra echipamentelor în scopul remedierii acestora respectând normele tehnice,întocmește rapoarte de vânzări și le prezintă superiorului ierarhic,urmărește evoluția vânzărilor, identifică și propune superiorului ierarhic măsuri de corecție/optimizare,elaborează și susține programe interne de informare pentru produsele alocate,oferă asistență de specialitate pentru identificarea soluțiilor optime de vânzare,asigură permanența în stoc a produselor alocate.

 

Ne-ar placeă să te cunoaștem dacă ai:

studii superioare, Facultatea de Electronică/Electrotehnică poate fi un avantaj,abilitați de negociere si comunicare,focusat spre rezolvarea rapidă a problemelor,cunoștințe tehnice, buna înțelegere a funcționării echipamentelor electronice,cunoștințe peste medie de operare PC,cunoșterea unei limbi străine, preferabil engleza,experiență în domeniu agricol sau domenii conexe poate constitui un avantaj,Permis de conducere categoria B.

  

Beneficii:

posibilitate de dezvoltare profesională,lucru într-o echipă tânară, energică și focusată pe atingerea obiectivelor,oportunități de training atât în țară, cât și în străinatate,telefon, laptop, mașină de serviciu,bonuri de masă,commision conform politicii companiei,asigurare de sănătate.Rugam, aplicati la anunt cu CV.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!