Tamplar mobilier (fabrica) - Olanda in Olanda

Angajăm Tâmplar pentru producție de corpuri de mobilier și subansamble din lemn în Olanda. Producție de mobilier din lemn în fabrică Job stabil, contract pe termen lung Cerințe: - studii de specialitate absolvite; - diplomă de calificare ca tâmplar; - 5+ ani experiență practică în domeniul tâmplăriei; - cunoștințe de interpretare a unui plan tehnic (avantaj); - limba engleză la nivel mediu/ avansat (obligatoriu); - permis de conducere cat. B (obligatoriu); - persoană autonomă și responsabilă. Responsabilități: - executarea operațiunilor de debitare, căntuire și finisare; - producția de corpuri de mobilier și subansamble din lemn în fabrică; - montarea și ajustarea corpurilor de mobilier; - se lucrează în echipă cu colegi olandezi. Ofertă și beneficii: - salariul între 12 - 13,5 Euro net/oră; - program de lucru full time; - cazarea și transportul în Olanda asigurat (gratuit); - job stabil cu contract pe termen lung; - angajarea cu contract individual de muncă, detașare cu formularul A1; - plata salariilor este garantată prin norma olandeză NEN; - asigurare medicală în România și în Olanda; - nu se percep taxe de angajare. Informații la telefon 0722 455 583 sau 0734 458 410.

Despre companie

Companie de recrutare și selecție de personal pentru clienți din România și străinătate. Locuri de muncă stabile în diverse domenii de activitate. Care este meseria ta? Noi ne ocupăm de restul.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!