Tamplar naval - Olanda in Olanda

Angajăm Tâmplari navali care să lucreze la construcții/ restaurare yachturi și vase de croazieră în Olanda. Ofertă: - salariu de 12 - 13,5 Euro net/ oră/ experiență; - job full time, ore suplimentare plătite; - cazarea și transportul intern în Olanda gratuit; - job stabil, contract pe termen lung; - contract românesc, detașare cu formularul A1; - plata salariilor este garantată prin norma olandeză NEN; - asigurare medicală în România și în Olanda; - echipament de lucru; - training VCA; - nu se percepe nicio taxă de angajare. TÂMPLAR naval: - producția de corpuri de mobilier și subansamble din lemn masiv în fabrică; - montarea și ajustarea de mobilier pe nave de pasageri, vase de croazieră și yachturi; - lucrări de modernizare, întreținere și ajustare cabine; montaj de mobilier pe structură metalică. TÂMPLAR, punți de teak: - executarea șabloanelor pentru punțile navelor; - asamblarea și amplasarea plăcilor de tek; - lucrările pot fi în atelier sau pe navă. Cerințe: - minim 4 ani experiență în domeniu; - limba engleză, nivel mediu (obligatoriu); - permis de conducere cat. B (avantaj). Informații la telefon 0722 455 583 sau 0734 458 410.

Despre companie

Companie de recrutare și selecție de personal pentru clienți din România și străinătate. Locuri de muncă stabile în diverse domenii de activitate. Care este meseria ta? Noi ne ocupăm de restul.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!