Vânzător produse proaspete in Cluj Napoca

Ne completăm echipa din magazinul Cora Cluj cu vânzători produse proaspete! Iti oferim: Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile. Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru. Avem nevoie de tine sa aprovizionezi si sa aranjezi produsele pe raion, sa verifici calitatea, preturile si termenul de valabilitate al produselor, sa prezinti produsele clientilor si sa ii servesti cu cele dorite, sa cantaresti, ambalezi si etichetezi produsele solicitate de client, sa fii amabil si prompt in servirea clientilor. Iti poti depune CV-ul la serviciul clienti din magazin, trimite-l online aplicand la acest anunt sau suna la 0374160395. Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!

Despre companie

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!