Termeni, condiții și confidențialitate

(MYNEXTJOB) www.mynextjob.ro (denumit în continuare MNJ) este creat și administrat de S.C. International Manpower Solutions S.R.L. Email de contact: contact@mynextjob.ro. Adresa poștală: Str. Traian nr. 68A (GMB Business Center), et. 2, cam. 1, Constanta
Folosirea serviciilor sau informațiilor oferite de MNJ, se va realiza numai în conformitate cu termenii și condițiile din acest document, ce includ și politica de confidențialitate.
Orice activitate de utilizare ulterioară a serviciilor, precedată de acordul dumneavoastră, este presupusă a fi echivalentă cu consimțământul dumneavoastră expres că acceptați și veți respecta, în integralitate, prezentul acord și orice document adițional la care acesta face referire.
Acești termeni și condiții pot fi modificați la anumite intervale de timp, iar cu această ocazie, vă rugăm să verificați periodic rubrica aceasta, pentru a fi la zi cu toate modificările. Daca nu sunteți de acord cu continuțul prezentului Acord, vă rugam sa nu vă înregistrati pe acest site și să nu utilizați serviciile și informațiile acestuia.
Acest acord de utilizare se aplică site-ului nostru, www.mynextjob.ro și conține reguli obligatorii aplicabile oricărei / oricaror persoane fizice sau juridice care utilizează serviciile și informațiile puse la dispoziție de către S.C. International Manpower Solutions S.R.L. (denumită în continuare "MNJ").
www.mynextjob.ro este vizibil pentru toți utilizatorii care accesează site-ul, însă anumite secțiuni pot fi vizualizate numai prin autentificarea pe site cu adresa de e-mail și parolă. Odată înregistrat ca utilizator pe site-ul mynextjob.ro, veți beneficia de toate serviciile și informațiile puse la dispoziție pe acest site.
MNJ, vă oferă, prin intermediul site-ului www.mynextjob.ro, în conformitate cu prevederile prezentului acord, accesul la servicii de recrutare online, bloguri, forum și alte articole de specialitate atât din domeniul recrutărilor cât și din alte domenii informative, incluzând mass media. Utilizatorii accepta în mod expres că, utilizând serviciile MNJ, sunt de acord să primească informări utile legate de utilizarea site-ului sau mesaje de interes general și de felicitare.

1. Informații despre înregistrarea pe site 
1.1. Pentru a beneficia de toate serviciile puse la dispoziție de către MNJ, este necesar să completați datele din formularul de înregistrare.
1.2. La înregistrare, MNJ poate solicita anumite informații, cum ar fi: adresa de e-mail, nume și prenume, date despre dvs. sau despre companie, informații / opțiuni privind facturarea serviciilor (daca este cazul), număr de telefon, etc.
1.3. Serviciile oferite contra cost vor fi disponibile numai după confirmarea plății în contul Mynextjob.
1.4. Pentru a folosi serviciile oferite de către MNJ, utilizatorii sunt obligați să furnizeze date reale, complete, actuale și exacte despre ei, așa cum este cerut în formularul de înregistrare, să mențină și să înnoiască, atunci când situația o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete. Întelegeți să faceți această notificare în cel mult 30 de zile de la data la care s-au produs schimbarile. MNJ isi rezerva dreptul de a verifica, direct sau indirect, datele furnizate la crearea contului, neavand nicio obligatie sau raspundere legala cauzata de acest lucru. 
- Pentru persoane juridice, Compania are obligația de a transmite informații reale, denumire, adresă, e-mail, telefon, nume și prenume persoană de contact și cod fiscal.MNJ va verifica corectitudinea codului fiscal înregistrat pe site-ul Ministerului de Finanțe, www.mfinante.ro dar și pe alte site-uri de specialitate din acest domeniu. 
- Companiile care recrutează pentru străinatate au obligația să trimită Certificatul de Înregistrare eliberat de Registrul Comerțului cu domeniul de activitate plasarea și recrutarea de personal. 
- Companiile care au sediul în strainatate au obligația să transmită la înregistrarea pe site numarul de TVA valid din statul în care este înregistrată. 

Prin sondaj, consultanții MNJ pot solicita documente privind domenul de activitate al firmei, daca persoana de contact este împuternicită să reprezinte acea companie sau poate verifica corectitudinea numărului de telefon alocat și alte informații suplimentare despre firmă. 
Dacă veți furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, MNJ are dreptul să suspende sau să blocheze contul dumneavoastră și să refuze toate încercările curente sau viitoare de folosire a site-ului.
De asemenea, MNJ nu are obligația de a verifica în avans materialul publicat de catre utilizatori, nerăspunzând în niciun fel cu privire la informațiile și datele postate, difuzate sau transmise de catre utilizatorii săi. Dacă i se solicită de către un utilizator, poate investiga și verifică afirmațiile și poate hotărî dacă informațiile respective trebuie îndepărtate.
1.5. Ulterior înregistrării, accesul la cont, atât pentru candidați, cât și pentru angajatori, se realizează prin adresa de e-mail și prin parolă. Utilizatorii au obligația de a pastra cu grija datele de acces ale contului. Va recomandăm sa nu dezvaluiti nimănui userul sau parola. MNJ nu va cere niciodată parola conturilor dvs. în mesaje sau telefoane nesolicitate. Vă sfătuim deci să nu dezvăluiți această parolă persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, dacă este posibil, trebuie să dați clic pe "Ieșire" din contul dvs., forum-ul sau alte servicii online oferite de MNJ, la sfârșitul fiecărei sesiuni de utilizare a acestora. Vă sfătuim, de asemenea, să închideți fereastra browser-ului în care ați lucrat la sfârșitul navigării dvs. în site-urile sau serviciile furnizate de MNJMNJ nu va fi răspunzătoare pentru nicio pagubă morală sau materială provocată prin nerespectarea acestei prevederi.

Utilizator Candidat 
MNJ este o platformă de recrutare online care va acorda posibilitatea de înregistrare a propriului CV / Resume în baza noastă de date. Existând 3 modalități de înregistrare: 

a) Vă puteți înregistra CV-ul / Resume-ul în baza noastră de date și optați să nu îl faceți publlic / căutabil pentru angajatori. A nu îl face căutabil înseamnă că dvs puteți aplica pentru job-uri, însă CV-ul dumneavoastră nu va putea fi vizualizat decât de angajatorii la ale căror anunțuri ați aplicat. Pentru acest lucru, puteți folosi opțiunea de 'CV Confidențial', disponibilă în secțiunea de 'Confidențialitate CV / Resume' 

b) Puteți face căutabil CV / RESUME-ul către terți (persoanele care solicită MNJ pentru serviciul de căutare în CV-uri / Resume-uri) care au acces la baza noastră de date și care vor avea acces la CV-ul dvs. Dacă vor dori, aceștia pot debloca datele dvs. de contact și veți putea fi contactați de către ei. Pentru acest lucru, puteți folosi opțiunea de 'CV disponibil doar clienților MNJ, disponibilă în secțiunea de 'Confidențialitate CV / RESUME'. Prin natura activității noastre, încercăm sa limităm accesul la baza noastră de date doar angajatorilor, firmelor de resurse umane, managerilor de personal, specialiăților în resurse umane, agențiilor / instituțiilor de stat și de securitate națională dar nu garantăm ca alți terți nu pot avea acces la baza noastră de date. MNJ nu își asumă responsabilitatea asupra utilizării CV-urilor de terțe părți care au accesat CV / Resume-urile cât timp sunt în baza noastră de date! 

- Puteți să stergeți CV / Resume-ul din baza noastră de date oricând (dar nu mai devreme de 6 luni de la cea mai recentă aplicare facută de dvs. pentru un loc de muncă). CV-ul / Resume-ul dvs. se poate afla încă în baza de date, în cazul în care angajatorii, recruterii, managerii de personal, specialiștii în HR au plătit pentru o copie a bazei noastre de date, sau în cazul în care terții au câștigat dreptul de accesare a bazei noastre de date. Nu ne asumam răspunderea pentru acest gen de stocare a datelor. Dacă postați datele altei persoane e necesar ca persoana respectivă să iși fi dat în prealabil acordul pentru acest act. Informațiile din CV / Resume-uri pot fi divulgate doar în urmatoarele situatii:

  • de către candidat în momentul aplicarii la un job postat pe site-ul MyNextJob;
  • când o companie a cumparat din baza de date CV-ul / Resume-ul corespunzator criteriilor de cautare.

Unele companii care au ales sa își facă publice anunțurile de recrutare prin intermediul NMJ, pot înțelege că este mai simplu să prezinte o realitate înșelătoare, incompletă, incorectă sau agresiv orientată spre alte categorii sociale. Prezentele reguli impun corectitudine din partea angajatorilor, însă nu toți utilizatorii înțeleg să respecte regulile. Ar trebui deci să discerneți înainte de a folosi informatia cuprinsă în aceste anunturi înainte a merge la un interviu, de a vă angaja sau de a realiza o investiție sau orice altă acțiune care implică folosirea de fonduri sau resurse proprii sau ale unor terți. Vă rugăm să ne contactați în situația în care aflați de existența unor astfel de anunțuri. 

Utilizator Companie:
 
MNJ va asigura accesul pe bază de parolă la contul special creat pe site-ul www.mynextjob.ro. Prin intermediul MNJ, dumneavoastră puteți selecta candidați în vederea angajării în cadrul companiei dumneavoastră dar în același timp și Colaboratori / Companii ( persoane juridice / PFA) pt dezvoltarea afacerii dumneavoastră.  

Selectarea se poate face în urmatoarele moduri: 

Alegeti să publicati un anunt de recrutare (job). Anunturile pot fi afișate doar pe platforma www.mynextjob.ro pe o perioadă de minim 30 de zile. Alegeți unul dintre pachetele de prețuri care corespund numărului de zile în care doriți să fie vizibil anunțul de recrutare în MNJ sau puteți opta pentru personalizarea anunțului dvs folosind simulatorul MNJ-online pentru cea mai buna optimizare anunț / cost, folosind sistemul MNJ de e-credite. în aceeasi zi, jobul dumneavoastra este trimis prin email tuturor candidatilor care corespund profilului jobului. Profilul jobului din anuntul validat spre publicare (Beneficiarul / Clientul) a dat click pe butonul pentru publicare) nu mai poate fi modificat dupa ce anuntul a fost afisat pe site si/sau a fost trimis catre candidati. 

Publicarea primului anunț gratuit:
Companiile au dreptul de a publica gratuit un anunț cu toate extra-optiunile în valoare de 320 e-credite. În plus, companiile beneficiază de 10 e-credie gratuite pentru vizualizarea a 5 CV-uri din baza de date. 

Oferta este disponibila doar firmelor înregistrate pentru prima dată în baza de date a MNJ completând în mod corect și complet toate datele de înregistrare. 

Anunțurile gratuite au același regim de valabilitate în timp ca și anunturile cu plata și pot fi publicate numai în numele companiei înregistrate pe site-ul www.mynextjob.ro

De anunțuri gratuite nelimitate, beneficiază pe portalul mynextjob.ro, doar ONG-urile și instituțiile Statului Român, aici incluzând și nu numai: Ministerele, Agențiile, Autoritatile, Inspectoratele, Oficiile, Consilii, etc 

Anunțurile de operatoare video-chat, masaj erotic, dans erotic sau altele asemănătoare nu sunt agreate pe site-ul MNJ chiar dacă sunt postate de persoane juridice.

În oricare dintre cazuri, acceptați și sunteți de acord cu faptul că veți respecta regula bunei credințe atunci când concepeți și publicați anunțul de recrutare. Astfel, vă obligați să nu publicați anunțuri incomplete, incorecte, să nu condiționați ulterior selecția candidaților decât de acele reguli prezentate în anunțul de recrutare publicat în MNJ, etc. În situația în care nu veți respecta aceste reguli, întelegeți și sunteți de acord cu faptul că MNJare dreptul de a restricționa accesul la serviciile sale acelor utilizatori care încalcă prevederile prezentului acord. 

Alegeți să căutați CV-uri ale unor candidați în baza de date MNJ. Alegeți unul dintre pachetele de e-credite care corespund numărului de CV-uri pe care le puteți vizualiza în baza de date a MNJ. Plătiți prețul serviciului. Puteti căuta prin TOATE CV / RESUME-urile din baza de date. Puteți vizualiza oricâte CV / RESUME-uri fără date de contact. În funcție de creditele disponibile, puteți vizualiza datele de contact a mai multor CV / RESUME-uri. (1 - CV/RESUME + date contact = 2 e-credite) 

În toate cazurile întelegeți și sunteti de acord cu faptul ca nu veti folosi datele cuprinse în CV/RESUME-urile candidaților decât pentru scopul unic de recrutare de personal pentru compania care a publicat anuntul de recrutare. 

Unii candidați care au ales să își introducă CV / RESUME-urile în baza de date a MNJ pot înțelege că este mai simplu să prezinte o realitate înșelătoare, virtuală, incompletă, incorectă sau agresiv orientată spre alte categorii sociale. Ar trebui să discerneți înainte de a folosi informația cuprinsă în aceste CV / RESUME-uri înainte de a face o angajare, o investiție sau orice altă acțiune care implică folosirea de fonduri sau resurse proprii sau ale unor terți. Vă rugăm să ne contactați în situația în care aflați de existenta unor astfel de CV / RESUME-uri. 
MNJ la cererea dvs., și folosind același sistem de e-credite, prin serviciul “Certificare CV/RESUME”, poate efectua verificări de “background check” în CV / RESUME-ul candidaților selectați de dvs. în vederea angajării, confirmând sau infirmând, acuratețea și veridicitatea datelor din CV / RESUME-urile selectate de dvs. (Certificare CV/RESUME =20 e-credite)

2 Publicarea CV/RESUME-urilor / Anunțurilor de recrutare prin intermediul MNJ. 

MNJ poate pune la dispoziție diferite platforme de comunicare între dvs. și ceilalți utilizatori ai site-ului (CV/RESUME-uri, anunțuri de recrutare / angajare, anunțuri de colaborare etc), denumite în continuare "Mesaje". în ideea în care MNJ nu poate și nici nu este direct interesat de filtrarea CV / RESUME-urilor ori anunțurilor postate sau trimise de utilizatorii săi prin intermediul acestor platforme de comunicație, ne rezervăm dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi și fără o notificare prealabilă), de a șterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restricționa accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicație. Aceste măsuri pot fi luate ca urmare a nerespectării de către utilizatori a prevederilor legale sau a termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului. 
Dvs. sunteți singurul responsabil pentru conținutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie să știți că postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul platformelor de comunicație puse la dispozitie de MNJ este supusă urmatoarelor limitări: 
- Anunțurile publicate trebuie să fie complete, conținând toate informațiile sau condițiile aflate în legatura cu anunțul. 

2.1. Nu puteți publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate conține o formă unanim recunoscută în societate ca fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri și servicii. 

2.2. Nu puteți publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor MNJ nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, spam, indiferent că această trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicație puse la dispoziție de MNJ sau prin intermediul altor mijloace de comunicație. 

2.3. Nu puteți publica, transmite sau face referire în niciun fel la mesaje care conțin recomandări de a cumpăra sau de a nu cumpăra un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteți publica sau face referire în niciun fel la mesaje care conțin informații confidențiale, indiferent că acestea sunt sau nu prevăzute cu mențiunea "confidențial" sau cu orice altă mențiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta prețul, imaginea sau valoarea de piață a unui produs sau serviciu. 

2.4. Nu puteți publica, transmite sau face referire în niciun fel la mesaje care conțin texte ilegale, rasiale, amenințătoare, abuzive, indecente, discriminatorii sau care încalcă în orice fel drepturi ale terților sau prevederi legale. 

2.5. Nu puteți publica, transmite sau face referire în niciun fel la mesaje care conțin viruși sau orice alte secvențe de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot întrerupe, elimina sau limita funcționalitatea MNJsau a oricăror alte sisteme informatice, technologice etc (hardware sau software). 

2.6. Nu puteți colecta în niciun fel informație indentificabilă personal de la utilizatorii sau membri MNJ, decât cu scopul unic și direct de a recruta personal pentru compania dumneavoastră. 

2.7. Nu puteți restrictiona sau elimina accesul unor alți utilizatori la platformele de comunicație puse la dispoziție de MNJ

2.8. Nu puteți publica, transmite sau face referire în niciun fel la mesaje a caror sursă este ascunsă. 

2.9. Nu puteți publica, transmite sau face referire la niciun fel de "joc piramidal" sau orice altă activitate menită a înșela încrederea unor alte persoane, precum și orice activități similare unor fapte în privința cărora s-a probat în trecut potențialul infracțional ori potențialul de a înșela încrederea unui utilizator normal al serviciilor MNJ

2.10. Nu puteți publica materiale pe care MNJ, la simpla sa discreție, îl consideră ca fiind neadecvat, dată fiind nerespectarea de către acesta a termenilor prezentului acord. De asemenea, nu este necesar a exista o motivație în acest sens. 

Prin transmiterea mesajelor dvs. către sau prin intermediul oricărui mijloc de comunicație sunteți de acord că dumneavoastră sunteți singurul responsabil și veți despăgubi MNJ pentru orice pagubă, costuri sau limitări de profit care apar ca urmare a postării, transmitereii sau referinței de de către dvs. a unor mesaje al căror conținut încalcă prevederile limitărilor de la paragraful precedent. 

Unii utilizatori pot înțelege că este mai simplu să incalce regulile statuate în acest acord, și drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate înșelătoare, incompletă, incorectă sau agresiv orientată spre alte categorii sociale. Ca drept urmare, ar trebui să discerneți înainte de a folosi informația cuprinsă în aceste mesaje pentru a face o investiție sau orice altă acțiune care implică folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terți. Imaginea prezentantă de mesajele publicate poate fi uneori diferită de realitate și poate dăuna.

3. Pachete e-credite, Plata pachetelor și alte tranzacții  
E-creditele, pot fi folosite doar pe platforma MNJ și sunt o metodă proprie de tranzacționare a serviciilor oferite de noi. Toate plățile, incluzând prin aceasta taxele aplicabile acestor plăți, vor fi realizate pe bază de factură proformă și factură fiscală, în Lei, conversiunea EURO în moneda româneasca realizandu-se la data emiterii facturii proforme la cursul euro / ron al B.N.R. Încărcarea contului cu e-credite se va efectua dupa confirmarea transferului de bani în contul MNJ

Contul de e-credite MNJ poate fi folosit de persoane juridice și fizice care doresc să achiziționeze servicii contra cost din zona Mynextjob pentru companii.
Modalitățile de alimentare a contului de e-credite MNJ sunt următoarele: 

a) Card de credit/debit  
Plățile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de către 3D Secure prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Alimentarea contului de credit prin acest procedeu este disponibilă atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice care posedă carduri emise în numele firmei. E-creditele selectate se vor regăsi instant în contul MNJ

Pentru plățile cu carduri credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa / Visa Electron și Mastercard / Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de aceste organizații care asigură tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele noastre sau ale partenrilor, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. În plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic. 

Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumpărături on-line cu orice card emis sub licența Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron. Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste organizații. 

MNJ nu percepe comisione, iar plata serviciilor se face instant atunci când folosiți cardul de credit. 

b) Ordin de plată  
Alimentarea contului de e-credite prin ordin de plată se poate face atât de persoanele fizice, cat și de persoanele juridice de la sediul oricărei sucursale de bancă din Romania sau prin intermediul sistemului de online banking folosit de banca dvs. 

În mod normal alimentarea contului de e-credit se va face în maximum 3 zile lucratoare de la efectuarea plății. 
Pentru o confirmare mai rapidă a plății prin ordin de plată, vă rugăm să trimiteți o copie a acestuia la adresa angajatori@mynextjob.ro 
Toate informațiile cerute în cadrul formularului de comandă sunt în conformitate cu legea română și sunt necesare pentru finalizarea cu succes a plății. 

Limita de alimentare  

Limita minimă de alimentare a contului de e-credit MNJ este de 1 euro, iar cea maximă de 6000 de euro (20000 e-credite). Termenul maxim în care puteți folosi acești bani pentru achizitionarea de servicii în site-ul www.mynextjob.ro este limitat la 24 de luni calendaristice de la data achiziționării produselor. 

MNJ poate fi folosit și de unii dintre partenerii săi de afaceri, drept bază, pentru vânzarea sau promovarea unor produse și servicii. În această situație, contractul care va reglementa parteneriatul dintre dvs. și furnizorul de produse și servicii respectiv se va încheia între dvs. și respectivul furnizor de produse și servicii și nu între dvs. și MNJ

3.1. În sițuatia în care doriți încetarea furnizării serviciului către dumneavoastră, întelegeți și sunteți de acord cu faptul că plățile deja efectuate nu sunt și nu vor fi returnate. 

3.2. Serviciile furnizate de MNJ au la bază un anumit număr de anunțuri. MNJ își poate schimba prețul stabilit pentru furnizarea serviciului, la fel cum poate modifica orice altă clauză a prezentului acord. Schimbarea se poate produce în orice moment și va fi vizibilă prin majorarea / reducerea prețurilor afișate în paginile MNJ. 

3.3. Acceptati și sunteti de acord că orice întarziere în plata sumelor de bani către MNJ va constitui o încălcare a prevederilor prezentului acord. În condițiile în care MNJ își rezervă dreptul să adopte și alte atitudini permise de lege sau contract, sunteți de acord și întelegeți să RAMBURSAȚI ÎN TOTALITATE CĂTRE MNJ TOATE COSTURILE ȘI CHELTUIELILE CARE POT REZULTA ÎN LEGATURĂ CU RECUPERAREA SAU ÎNCERCAREA DE RECUPERARE A ACESTOR SUME NEPLĂTITTE.

4. Suspendarea accesului  
MNJ poate, fară orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să înceteze accesul dvs. la conținutul MNJ sau la o parte a acestui conținut. În acest sens, MNJ poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricăror altor servicii ale sale de care beneficiați, sau să scoată și să șteargă orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv sau fără motiv. MNJ poate de asemenea, oricând dorește și fără a da socoteală, întrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei părți a lor, cu sau fără nici o notificare prealabilă.
4.1. În cazul acesta, se vor aplica, acolo unde este cazul, prevederile punctului 4 al prezentului document. în cazul restricționării accesului utilizatorilor de servicii plătite, aceștia înțeleg și sunt de acord că singurele pretenții pe care le vor putea formula împotriva MNJ se limitează doar la restituirea părții de tarif corespunzătoare perioadei restricționate.

5. Modificări aduse MNJ  
MNJ își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului. De asemenea, MNJ își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

6. Lipsa garanției și declinării de răspundere  
Cu toate că MNJ face eforturi în permanența în vederea asigurării calității și corectitudinii articolelor publicate pe site-ul www.mynextjob.roMNJ nu poate garanta, expres sau implicit, în privința conținutului său, a caracterului corect, complet și actual al informațiilor prezentate în CV / RESUME-urile candidaților și anunțurile de recrutare postate de companii, a MNJ, a software-ului ori a produselor și serviciilor publicate sub egida sa. MNJ nu își asumă raspunderea, în nici o situație, pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect, pentru nici o lipsă de profit directă sau indirectă (incluzand, dar fara a se limita la această enumerare: daune pentru pierderea profitului, întreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferițe ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularitatii informațiilor și serviciilor furnizate de MNJ, cu atât mai mult MNJ v-a atenționat anterior că folosirea acestor informații fară un consultant de specialitate poate genera și astfel de daune. 

MNJ nu garanteaza acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor ori serviciilor furnizate de platforma MNJ. Chiar daca MNJ monitorizeaza în permanenta securitatea platformei www.mynexjtob.ro, MNJ nu garantează faptul că sistemele informatice sau programele folosite pentru afișarea sau transmiterea informației pe MNJ sau în orice altă formă nu conțin viruși ori alte secvențe distructive de cod sau alte proprietăți distructive. 

Sunteți de acord să exonerați de răspundere MNJ pentru orice acțiuni judiciare sau extrajudiciare și să acoperiți cheltuielile de judecată și orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către dvs. a clauzelor prezentului contract.

7. Drepturi de autor
7.1. Conținutul și elementele de grafică ale site-ului www.mynextjob.ro, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, tot conținutul video și audio, precum și sursele tehnice ale tuturor serviciilor și facilităților prezente și viitoare, cu excepția cazului când este menționat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar și orice alt material, transmis sub orice formă catre utilizatori (prin vizualizare directă pe site, prin newslettere sau campanii promoționale etc.) aparțin MNJ și partenerilor săi și reprezintă Conținutul MNJ.
7.2. În completare, site-ul beneficiază de contribuția utilizatorilor săi înregistrați, indiferent de forma în care contribuie (de exemplu prin reviews, comentarii, bloguri, etc.). MNJ selectează conținutul primit de la membrii site-ului cât mai mult posibil, pentru a menține un grad înalt de calitate a site-ului. Site-ul MNJ nu poate fi ținută responsabilă pentru eventualele prejudicii cauzate de conținutul site-ului, indiferent din ce secțiune, serviciu sau facilitate, face parte respectivul continut.
7.3. MNJ nu pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care utilizatorii le furnizează sau le postează. Transmițând asemnea materiale, dvs. sunteți de acord să acordați MNJ permisiunea de a utiliza materialele inclusiv să le copieze, distribuie, transmită, publice, reproducă, modifice și să traducă, de a menționa numele dvs. în legatură cu materialul pe care l-ati transmis; și dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricărui partener al MNJ. Nu se vor pretinde și nici acorda nicun fel de compensații pentru utilizarea materialului în felul arătat mai sus

8. Diverse  
De asemenea, unele servicii oferite de MNJ pot face obiectul unor termeni diferiți, care vor fi afișati în cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putând fi accesat înainte de folosirea serviciului.
8.1. Publicitatea și continutul furnizat de alte părți. Părți ale conținutului inclus în MNJ pot să fie furnizate de terțe persoane cu care MNJ are încheiate contracte de furnizare de conținut. De asemenea, în interiorul conținutului MNJ pot fi incluse secțiuni publicitare în care se vor afișa mesaje publicitare ale unor terțe persoane.MNJ nu este responsabil în nici o masură asupra conținutului furnizat de terțe persoane, indiferent cp acesta este publicitar sau nu. De asemenea, MNJ nu este responsabil asupra conținutului paginilor la care se face trimitere din interiorul său.
8.2. Serviciile oferite de către MNJ sunt puse la dispoziția utilizatorilor potrivit principiului "așa cum sunt", "așa cum sunt disponibile", fără niciun fel de garanții, exprese sau implicite și fără nicio răspundere din partea MNJ în legătură cu acestea.
8.3. MNJ nu garantează accesul sigur, continu și neîntrerupt la serviciile sale. MNJ nu va fi responsabilă pentru nicio problemă sau disfuncționalitate a rețelelor sau a liniilor telefonice, a sistemelor de internet online, serverelor, furnizorilor de acces pe internet, echipamente, calculatoare, programe sau a oricărui alt element ce poate cauza stricăciuni computerelor personale ca rezultat al utilizarii acestui site.
8.4. MNJ nu oferă niciun fel de garanție referitoare la orice serviciu furnizat prin intermediul site-ului. MNJ nu poate fi trasă la răspundere, în niciun mod și în nicio măsură, pentru corectitudinea datelor din CV-uri sau anunțuri, pentru orice întârzieri, inadvertențe, erori sau omisiuni în ceea ce privește informația ori transmiterea sau publicarea integrală ori parțială a acestora, pentru respectarea drepturilor de autor și a drepturilor conexe și a oricăror alte drepturi, ori pentru legalitatea sau decența CV-urilor, anunțurilor sau comentariilor publicate pe site sau aflate în orice altă legatură cu acestea. 
8.5. Prin accesarea site-ului www.mynextjob.ro sunteți de acord să exonerați de răspundere MNJ pentru orice acțiuni judiciare sau extrajudiciare și să acoperiți cheltuielile de judecatî și orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către dvs. a clauzelor din prezentul Acord. 

Notificari:  Orice notificare către MNJ trebuie trimisă în scris, prin e-mail, prin intermediul poștei sau al faxului, la adresa menționată în prezentul document.

9. Legea aplicabilă și jurisdictie  
Drepturile și obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluționare doar în fața instanțelor românești. Părțile convin că litigiile decurgând din interpretarea și executarea prezentului acord, ce nu pot fi soluționate pe cale amiabilă, să fie supuse soluționării instanței competente potrivit legii de pe raza teritorială a Municipiului Constanța.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1. DEFINIȚII relevante în contextul protecției datelor cu caracter personal
1.1. Date cu caracter personal = orice informație privind o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator on-line, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;
1.2. Prelucrarea datelor cu caracter personal = orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi: colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea/restricționarea, stergerea sau distrugerea;
1.3. Dreptul la informare = dreptul persoanei vizate de a fi informată cu privire la identitatea și datele de contact ale operatorului și ale Responsabilului cu protecția datelor, scopurile în care se face prelucrarea datelor, categoriile de date cu caracter personal vizate, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, existența drepturilor prevăzute de legislația privind protecția datelor cu caracter personal pentru persoana vizată și condițiile în care pot fi exercitate;
1.4. Dreptul de acces la date = dreptul persoanei vizate de a obține de la operatorul de date la cerere și în mod gratuit, confirmarea faptului că datele cu caracter personal care o vizează, sunt sau nu prelucrate de către acesta;
1.5. Dreptul la rectificare = dreptul persoanei vizate de a obține, la cerere și în mod gratuit, rectificarea datelor inexacte care o privesc, precum și completarea datelor incomplete;
1.6. Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) = dreptul persoanei vizate de a obține, la cerere și în mod gratuit, în masura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege, ștergerea datelor cu caracter personal care privesc acea persoană;
1.7. Dreptul la restricționarea prelucrării = dreptul persoanei vizate de a obține, la cerere și în mod gratuit, în masura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege, marcarea datelor cu caracter personal stocate, cu scopul de a limita prelucrarea ulterioară a acestora (începând cu data de 25 mai 2018);
1.8. Dreptul la portabilitatea datelor = dreptul persoanei vizate de a primi, la cerere și în mod gratuit, datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și dreptul ca aceste date să fie transmise de catre International Manpower Soltuions SRL către alt operator de date, în masura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege (începand cu data de 25 mai 2018);
1.9. Dreptul la opoziție = dreptul persoanei vizate de a se opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația sa particulară, ca datele cu caracter personal care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, în masura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
1.10. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale = dreptul persoanei vizate de a cere și de a obține retragerea, anularea sau reevaluarea oricărei decizii bazate exclusiv pe prelucrări efectuate prin mijloace automate (incluzând crearea de profiluri) care produce efecte juridice în privința persoanei vizate sau o afectează în mod similar intr-o măsură semnificativă;
1.11. Dreptul de a se adresa justiției sau Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal = dreptul persoanei vizate de a se adresa cu plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, respectiv de a se adresa justiției pentru apararea oricăror drepturi garantate de legislația aplicabilă în domeniul protecției datelor cu caracter personal, care au fost încălcate.

2. Operatorul de date cu caracter personal
În vederea prestării serviciilor de selecţie şi plasare forţă de muncă, platforma MyNextJob („proprietarul”,”INTERNATIONAL MANPOWER SOLUTIONS SRL”) prelucrează date cu caracter personal, în conformitate cu prevederile legale aplicabile în domeniul protecției datelor cu caracter personal (respectiv: până la data de 25 mai 2018, prevederile Legii nr. 677/2001 si ale legislației subsecvente; începând cu data de 25 mai 2018, prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor nr. 679/2016 si ale legislației subsecvente).
3. Categoriile de persoane vizate
3.1. Datele cu caracter personal care sunt prelucrate de catre platforma MyNextJob apartin persoanelor fizice numiţi aplicanţi.
3.2. În masura în care MyNextJob dezvăluie datele cu caracter personal ale aplicanţilor către posibili angajatori pentru sau în legătură cu prezentul Contract (plasarea forţei de muncă), MyNextJob are obligația să informeze aceste persoane cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, utilizând în acest sens textul de informare redat mai jos. MyNextJob va lua măsuri pentru ca această dezvăluire să se facă conform oricăror cerințe aplicabile, inclusiv cele privind informarea și obținerea consimțământului persoanelor vizate, dacă e cazul, astfel încât posibilii angajatori să poată prelucra la rândul lor datele cu caracter personal pentru scopurile prevăzute în Contract (plasarea forţei de muncă), fără să mai îndeplinească vreo formalitate.

4. Temeiurile și scopurile de prelucrare a datelor cu caracter personal
4.1. În vederea îndeplinirii obligațiilor legale MyNextJob prelucrează datele cu caracter personal pentru: cunoașterea clientelei în vederea selecţiei şi plasării forţei de muncă. Pentru îndeplinirea scopurilor anterior menționate, platforma MyNextJob se va baza, în măsura în care este necesar, și pe interesul său legitim în desfășurarea obiectului său de activitate.
4.2. În vederea îndeplinirii intereselor legitime ale Finanțatorului În contextul desfășurării obiectului său de activitate, platforma MyNextJob prelucrează datele cu caracter personal pentru:  
- încheierea, derularea și gestionarea relației contractuale cu Utilizatorul persoana juridică, în vederea furnizării produselor și serviciilor contractate de către acesta; executarea și îmbunătățirea serviciilor oferite prin preluarea în aplicațiile informatice ale platformei MyNextJob a datelor din actul de identitate; derularea în bune condiții a tranzacțiilor; 
- gestionarea calității datelor; monitorizarea tuturor obligațiilor asumate de oricare dintre entitățile din platforma MyNextJob;  
- îmbunătățirea produselor și serviciilor furnizate, prin optimizarea fluxurilor și a reglementărilor interne proiectarea, dezvoltarea, testarea și utilizarea sistemelor informatice și a serviciilor IT (inclusiv stocarea bazelor de date în țară sau în străinătate);  
- reclama, marketing simplu și publicitate; 
- statistică; gestionarea reclamațiilor și sesizarilor.
4.3. În baza consimțământului exprimat de către Persoana vizată cu ocazia deschiderii relației contractuale cu platforma MyNextJob sau în alte situații, după caz, pentru: marketing direct, prin comunicarea de informații și/sau oferte personalizate cu privire la produse, servicii și activități ale platformei MyNextJob și/sau ale partenerilor acesteia, precum și efectuarea de către platforma MyNextJob, direct sau prin partenerii contractuali ai acesteia, a studiilor de marketing cu privire la produsele, serviciile și activitățile actuale și/sau viitoare ale platformei MyNextJob și/sau ale partenerilor acesteia. 
Consimțământul exprimat cu privire la activitățile de prelucrare de mai sus poate fi retras în orice moment, făra a afecta legalitatea activităților de prelucrare efectuate înaintea retragerii.

5. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
În vederea îndeplinirii scopurilor de prelucrare menționate mai sus, platforma MyNextJob prelucrează datele furnizate în mod direct de catre Persoana Vizata (aplicant), (incluzând, dar fără limitare la acestea: nume, prenume, adresa de email, număr de telefon, pregătirea şi experienţa profesională, starea civilă – daca este cazul, fotografie – dacă este cazul).

6. Destinatarii datelor cu caracter personal
Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, platforma MyNextJob poate dezvălui datele cu caracter personal ale Persoanei Vizate (aplicant), către urmatoarele categorii de destinatari posibili angajatori: Persoane fizice, Persoane Juridice, reprezentanții legali sau convenționali ai unor persoane fizice sau juridice, reprezentanților platformei MyNextJob, alte persoane fizice sau juridice care prelucrează datele personale în numele sau împreuna cu MyNextJob, entitățile din Grupul GATEWAY (din care face parte GATEWAY TRADING SRL), parteneri contractuali ai platformei MyNextJob și ai entităților din Grupul GATEWAY, împuterniciți ai platformei MyNextJob în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, autoritatea judecatorească, autorități publice centrale, autorități publice locale, organizații internaționale, furnizorii de servicii, societăți de asigurare și reasigurare, organizații profesionale, în legătură cu selecţia şi plasarea forţei de muncă.

7. Durata prelucrării. Destinația ulterioară a datelor cu caracter personal
7.1. În vederea realizării scopurilor de prelucrare menționate, platforma MyNextJob va prelucra datele cu caracter personal pe durata derulării contractului, precum și ulterior, atunci când exista o necesitate de afaceri legitimă pentru a proceda astfel (de exemplu, pentru a furniza informațiile solicitate de Persoanele vizate (aplicant) sau pentru a ne respecta obligațiile legale, fiscale sau contabile sau pentru valorificarea unor drepturi ale platformei MyNextJob).
7.2. Este posibil ca, în urma îndeplinirii termenelor legale de arhivare, platforma MyNextJob să dispună anonimizarea datelor, lipsindu-le astfel de caracterul personal și să continue prelucrarea datelor anonime pentru scopuri statistice.

8. Transferul datelor cu caracter personal
8.1. În prezent, în vederea îndeplinirii scopurilor mai sus-mentionate este posibil ca platforma MyNextJob să transfere anumite categorii de date cu caracter personal în afara României, în state din cadrul UE/ SEE cât și în afara UE/SEE. Pentru transferurile în afara UE/SEE, platforma MyNextJob își va întemeia transferul datelor cu caracter personal pe baza clauzelor contractuale standard adoptate la nivelul Comisiei Europene sau alte garanții recunoscute de lege.
8.2. Este posibil ca pe parcursul desfășurării activității, statele de transfer mai sus mentionate să se modifice. Persoanele vizate (aplicanţii) pot obține o listă actualizată cu statele unde se transferă datele cu caracter personal accesând Politica privind protecția datelor cu caracter personal și confidentialitatea, disponibilă la link-ul: https://www.mynextjob.ro/mynextjob/terms-and-conditions/

9. Drepturile Persoanelor vizate
9.1. Persoanele vizate (aplicanţii) beneficiază de urmatoarele drepturi în contextul prelucrării datelor cu caracter personal: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării (începand cu data de 25 mai 2018), dreptul la portabilitatea datelor (începând cu data de 25 mai 2018), dreptul la opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, și dreptul de a se adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în masura în care Persoana vizată consideră necesar.
9.2. Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, platforma MyNextJob să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice.

10. Informații suplimentare și datele de contact ale Responsabilului privind Protecția Datelor
10.1. Pentru detalii suplimentare cu privire la activitățile de prelucrare efectuate de către platforma MyNextJob, precum și cu privire la drepturile de care Persoanele vizate (aplicanți) beneficiază în acest context, Persoanele vizate se pot adresa printr-o cerere (pe suport hârtie/în format electronic, prin e-mail) la următoarele adrese de e-mail: contact@mynextjob.ro., dpo@mynextjob.ro sau la adresa poștală din Constanţa, Str. Traian nr. 68A, et. 2, cam 1.
10.2. De asemenea, Persoanele vizate au posibilitatea de a contacta și Responsabilul privind Protecția Datelor, la următoarea adresă de e-mail: dpo@mynextjob.ro

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!