Agent Call Center - ITALIANA - Piatra Neamt in Neamţ

Suntem in cautarea unor noi colegi!

Daca:

  • ai o inclinatie catre limbile straine si cunosti limba italiana la nivel conversational,
  • ai nevoie de un program flexibil si te-ar ajuta sa lucrezi in ture,
  • lucrul cu computerul iti este familiar,
  • nu ai experienta, dar iti doresti sa te dezvolti intr-un mediu de business,
  • vrei sa-ti valorifici aptitudinile comunicationale si organizatorice,
     

atunci esti ceea ce cautam!

Partenerii nostri  sunt lideri de piata la nivel mondial. Ei au nevoie de suport in a comunica cu utilizatorii lor finali si aici intervii tu!

Cum?

  • Vei prelua cererile in limba italiana primite prin chat, telefon sau e-mail;
  • Vei oferi suport si informatii referitoare la produse si la comenzile efectuate;
  • Vei procesa si monitoriza ticketele deschise in vederea rezolvarii

 

Noi iti propunem o oferta salariala competitiva, bonus in functie de performante, un pachet complex de beneficii si o locatie centrala.

Cat despre contract, nu-ti face griji! Acesta este pe o perioada nedeterminata, iar trainingul este platit.


Daca te-am convins, nu mai sta pe ganduri si aplica la anuntul nostru.

Abia asteptam sa ne intalnim!

 

 

Despre companie

Despre noi Global Remote Services, GRS, este primul contact center independent din Romania, si a reusit pe parcursul celor 14 ani de activitate sa se situeze in topul furnizorilor de servicii externalizate. Fondata in Ianuarie 2004, in Bucuresti, GRS ofera o gama larga de servicii de contact center tip multilingvistic si pluri-canal precum si servicii de tip back-office catre organizatii din Europa. Global Remote Services are 3 birouri in Romania, din care 1 in Bucuresti, unul deschis de 3 ani in Piatra Neamt, si unul recent deschis in Suceava. In prezent compania are peste 500 de angajati si continue sa se dezvolte. Hai in echipa noastra! Vorbesti o alta limba Europeana, alta decat Engleza, la un nivel foarte bun? Atunci hai sa vorbim! Nu este necesar sa ai experienta anterioara in acest domeniu, sau in altul, pentru ca noi iti vom oferi training-urile necesare. Cautam candidati ambitiosi si perseverenti care sunt doritori sa isi dezvolte abilitati si aptitudini noi. Birourile noastre sunt situate cat mai aproape de centrul orasului si cu acces rapid catre principalele mijloace de transport. Angajatii sunt cea mai importanta resursa a companiei asa ca avem grija sa le oferim acestora un mediu placut de lucru. Daca esti interesat sa lucrezi intr-o industrie in continua dezvoltare ne-ar face placere sa ni te alaturi!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!