Agent de vanzari in Bucureşti Sectorul 1

Dacă te preocupă grija pacienților și îți place să oferi încredere și ajutor, atunci ești persoana potrivită pentru postul de agent de vanzari. Vei lucra alături de o echipă prietenoasă într-un mediu plăcut și profesionist in Bucuresti !

Pentru mai multe detalii despre acest job, aplica la anunt sau trimite-ne un email pe adresa office@doctorlazarescu.com ori contacteaza-ne telefonic la nr. 0751285014

Hai sa ne cunoastem si sa lucram impreuna!

Ce cautam?

Dorim sa ni se alature un agent de vanzari care se va ocupa de promovarea serviciilor de Medicina Muncii din cadrul Clinicii noastre prin telefon cat si prin intalniri directe cu reprezentantii companiilor publice si private din Bucuresti.

Responsabilitatile tale vor fi:

- initierea relatiei cu companii noi

 - negocierea si semnarea contractelor de colaborare cu viitorii parteneri

- construirea si dezvoltarea relatiilor cu institutiile colaboratoare

- reprezentarea Clinicii la targuri, conferinte sau alte evenimente de profil

- rezolvarea solicitarilor venite din partea clientilor

-  monitorizarea concurentei

- raportari saptamanale si lunare privind activitatea desfasurata.

Ce trebuie sa stii?

Pentru a fi un agent de vanzari foarte bun trebuie sa ai in primul rand abilitatile de comunicare si prezentare necesare pentru activitatea de vanzari. Spiritul de initiativa, capacitatea de organizare si planificare, cunoasterea pietei medicale sau chiar experienta pe un post similar (eg. servicii medicale, pharma, distributie consumabile) constituie avantaje.

 

Ai nevoie de permis categoria B si este obligatoriu sa ai cunostinte operare PC. 

Despre companie

Dacă te preocupă grija pacienților și îți place să oferi încredere și ajutor, atunci ești persoana potrivită pentru postul de agent de vanzari. Vei lucra alături de o echipă prietenoasă într-un mediu plăcut și profesionist in Bucuresti ! Pentru mai multe detalii despre acest job, trimite-ne un email pe adresa office@doctorlazarescu.com sau contacteaza-ne telefonic la nr. 0751285014 Hai sa ne cunoastem si sa lucram impreuna! Ce cautam? Dorim sa ni se alature un agent de vanzari care se va ocupa de promovarea serviciilor de Medicina Muncii din cadrul Clinicii noastre prin telefon cat si prin intalniri directe cu reprezentantii companiilor publice si private din Bucuresti. Responsabilitatile tale vor fi: - initierea relatiei cu companii noi - negocierea si semnarea contractelor de colaborare cu viitorii parteneri - construirea si dezvoltarea relatiilor cu institutiile colaboratoare - reprezentarea Clinicii la targuri, conferinte sau alte evenimente de profil - rezolvarea solicitarilor venite din partea clientilor - monitorizarea concurentei - raportari saptamanale si lunare privind activitatea desfasurata. Ce trebuie sa stii? Pentru a fi un agent de vanzari foarte bun trebuie sa ai in primul rand abilitatile de comunicare si prezentare necesare pentru activitatea de vanzari. Spiritul de initiativa, capacitatea de organizare si planificare, cunoasterea pietei medicale sau chiar experienta pe un post similar (eg. servicii medicale, pharma, distributie consumabile) constituie avantaje. Ai nevoie de permis categoria B si este obligatoriu sa ai cunostinte operare PC.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!