Agent vanzari Brutaria Vadastra in Olt

Descriere

 

Brutaria Vadastra are drept scop pastrarea traditiei in viata si pe masa oltenilor.

 

Fa parte din echipa noastra si livreaza la timp fiecarui consumator o paine tradițională proaspata, simpla si sanatoasa!

 

Avem nevoie de un coleg care sa realizeze in mare parte munca de teren.

 

Ce iti oferim:

 

Colegi prietenosi si pasionati de meseria aleasa, superiori intelegatori si clienti colaborativi.Castig financiar pe masura implicarii tale compus din salariu fix, comision din vanzari, tichete de masa si prima de Craciun.Contract pe perioada nedeterminata.“Excursii” zilnice cum masina firmei si telefon.Program luni-vineri, 08:00 - 18: 00 (inclusa 1h pauza de masa)

 

Ce asteptam de la tine:

 

Sa iti placa sa comunici, sa convingi si sa negociezi.Sa ai experienta in domeniul vanzarilor.Sa fi o persoana dinamica, organizata si sa iti doresti o colaborare pe termen lung.Sa identifici nevoile clientilor in materie de panificatie.Sa prezinti si sa promovezi oferta de produse si servicii.Sa ajuti la cresterea numarului de clienti.Sa ai permis de conducere categoria B.

Despre companie

Saphir Recrut este o agenție nouă de recrutare specializată în servicii specifice de înaltă calitate, bazată pe o metodologie frantuzească de selecție și inrolare. Scopul Saphir Recrut este acela de a identifica calitatile unui candidat, de a-i descoperi potențial, de a-i potrivi abilitățile cu specificitatea locurilor de muncă vacante, și de a-l face sa strălucească astfel incat sa gaseasca si sa obțina jobul mult dorit. Saphir Recrut cooperează cu succes și pe termen lung cu clienții săi. Agentia se angajează să vină în completarea nevoilor de angajare ale fiecărei companii și totodata să sprijine și să consilieze solicitări în căutarea oportunităților profesionale sau a unei căi de evoluție în carieră.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!