Angajam Consultant Turism in Bucuresti

Specificatii Numele companieiIri TravelTip jobfull timeDescriereSuntem în căutarea unui Consultant Turism dedicat și pasionat pentru a se alătura echipei din cadrul companiei noastre. Dacă iubirea ta pentru călătorii este egalată doar de abilitățile tale excelente de comunicare și organizare, atunci acesta este locul potrivit pentru tine!

Responsabilități:

Procesarea rezervărilor de călătorii pentru clienții noștri, asigurându-te că toate detaliile sunt în ordine și în conformitate cu cerințele lor specifice. Comunicarea eficientă cu partenerii noștri de turism și furnizorii de servicii pentru a obține cele mai bune oferte și a asigura satisfacția clienților noștri. Gestionarea corespunzătoare a documentelor și a informațiilor legate de rezervări. Furnizarea de asistență și suport clienților în legătură cu întrebări, modificări sau anulări de călătorii. Răspunderea promptă la cererile și solicitările clienților, depășindu-le așteptările și asigurându-le o experiență de călătorie excelentă.

Cerințe:

Experiență anterioară într-un rol similar Consultant Turism de minim 2 ani Excelente abilități de comunicare verbală și scrisă. Cunoștințe solide de geografie și destinații turistice. Capacitatea de a lucra eficient sub presiune și de a gestiona simultan mai multe sarcini. Atent la detalii și orientat către rezolvarea problemelor. Cunoștințe bune de limbi străine, cum ar fi engleza și o limbă adițională (de exemplu, franceza, spaniola, germana etc.) sunt un avantaj. Cunoștințe bune de utilizare a sistemelor de rezervare și a software-ului de turism.

Oferta noastră:

Oportunitatea de a lucra într-un mediu dinamic și captivant, în cadrul unei companii de turism de încredere. Posibilitatea de a lucra cu clienți și parteneri internaționali. Pachet salarial competitiv și beneficii suplimentare. Aplica cu CV-ul tau la anunt.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!