Angajam Manichiurist | Salon Manichiura Pedichiura | Bucuresti - Sec.1 in Bucureşti Sectorul 1

Anunț de angajare: Manichiurist / Tehnician Unghii Fabrica de Unghii by Andreea Behruz, un salon de manichiură exclusivist situat în București, Str. Aron Cotrus, Sector 1, caută să-și mărească echipa cu un Manichiurist / Tehnician Unghii talentat și experimentat.

Cerințe:

Experiență în domeniul manichiurii Amabilitate și abilități excelente de comunicare cu clienții Seriozitate și profesionalism Dorința de a dezvolta o colaborare pe termen lung

Oferim:

Salariu motivant (se va discuta după o probă și stabilirea programului de lucru)

Program de lucru flexibil O echipă prietenoasă și profesionistă

Șansa de a lucra cu clienți deosebiți și exigenți

Dacă te simți că ești persoana potrivită pentru această oportunitate, te invităm să ne contactezi pentru a stabili o întâlnire și a discuta mai multe detalii. Suntem nerăbdători să te cunoaștem și să-ți oferim șansa de a face parte din echipa noastră de profesioniști în frumusețe.

Așteptăm cu nerăbdare CV-ul și portofoliul tău. Contactează-ne la numărul de telefon 0752787393 - Andreea, pentru a programa o întâlnire. Alătură-te echipei noastre de succes și hai să creștem împreună în lumea frumuseții!

Despre companie

Fabrica de Unghii by Andreea Behruz, un salon de manichiură exclusivist situat în București, Str. Aron Cotrus, Sector 1, caută să-și mărească echipa cu un Manichiurist / Tehnician Unghii talentat și experimentat.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!