Angajam medici - salarii motivante - multiple beneficii in Fieni

Descrierea companiei

 

Hygerich Medical Center este o companie cu capital privat 100% si singura clinica cu specialisti in diverse domenii medicale care deserveste orasul Fieni si localitatile limitrofe, in care pot fi oferite servicii pentru urmatoarele specialitati medicale: Medicina interna, Medicina de familie, Boli infectioase, ORL, Neurologie, Cardiologie, Balneologie si recuperare fizica, Kinetoterapie, Psihiatrie, Psihologie si Analize Medicale.

 

Dorim sa ne marim echipa atat pentru a fi capabili sa rezolvam un spectru cat mai larg al cazurilor medicale, cat si pentru a acoperi solicitarile pacientilor intr-un timp mai scurt.

 

 

In acest moment:

 

- exista aparatura in dotare

 

- exista personal medical auxiliar

 

- bază de pacienți vă este garantată de la început!

 

Cautam medici colaboratori ce pot lucra in regim de contract cu CAS, ce detin diplome certificate de specialitate/competente si pot lucra în regim liberal cu normă întreagă sau part time, in domeniile : Medicina de familie, Medicina interna, Ginecologie, Balneologie si recuperare fizica, Neurologie, Reumatologie,  Psihiatrie, Diabet, nutritie si boli metabolice.

 

Candidatul ideal

 

-Medic specialist/primar/generalist/medic de familie

 

-Aviz dе libera practica si asigurare dе malpraxis;

 

-Profesionalism si integritate;

 

-Abilitati excelente dе relationare si comunicare;

 

-Empatie, orientare catre pacient;

 

-Capacitate dе lucru in echipa si colaborare;

 

-Organizare si planificare.

 

Descrierea jobului

 

-Efеctueazа consultаtii, procеduri, trаtamente si rеcomandаri in conformitаtе cu pregatirea mеdicalа, competentele si spеcializarile detinute;

 

-Interpreteaza rezultatele investigatiilor medicale in limita competentelor detinute;

 

-Mentine si dezvolta relatiile cu pacientii, bazate pe incredere, respect si colaborare;

 

-Identifica si propune oportunitati de dezvoltare a serviciilor medicale;

 

Lucrand la noi vei avea:

 

-Posibilitatea de a construi si dezvolta o cariera pe termen lung

 

-Dotari tehnice si echipamente de cea mai buna calitate;

 

-Program de lucru flexibil.

 

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati pe mail sau telefonic.

Despre companie

Hygerich Medical Center este o companie cu capital privat 100% si singura clinica cu specialisti in diverse domenii medicale care deserveste orasul Fieni si localitatile limitrofe, in care pot fi oferite servicii pentru urmatoarele specialitati medicale: Medicina interna, Medicina de familie, Boli infectioase, ORL, Neurologie, Cardiologie, Balneologie si recuperare fizica, Kinetoterapie, Psihiatrie, Psihologie si Analize Medicale. Dorim sa ne marim echipa atat pentru a fi capabili sa rezolvam un spectru cat mai larg al cazurilor medicale, cat si pentru a acoperi solicitarile pacientilor intr-un timp mai scurt. In acest moment: - exista aparatura in dotare - exista personal medical auxiliar - bază de pacienți vă este garantată de la început! Cautam medici colaboratori ce pot lucra in regim de contract cu CAS, ce detin diplome certificate de specialitate/competente si pot lucra în regim liberal cu normă întreagă sau part time, in domeniile : Medicina de familie, Medicina interna, Ginecologie, Balneologie si recuperare fizica, Neurologie, Psihiatrie, Diabet, nutritie si boli metabolice.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!