Angajam operatori in tipografie in Braşov

Angajăm legător manual și mașinist Cerințe: ▪️ Studii: minim 8 clase; ▪️ Experiența pe un post similar constituie avantaj; ▪️ Responsabilitate, seriozitate, implicare. Condiții: ▪️ Program de lucru: ture de 12h de zi și de noapte; Pachet beneficii: ▪️ Tichete de masă; ▪️ Transport asigurat; ▪️ Prime de sărbători; ▪️ Prime de producție; Zone transport: Sfantu Gheorghe, Lunca Calnicului, Brașov, Feldioara, Rotbav, Codlea, Ghimbav

Despre companie

Societate comerciala în Brașov, România, autorizată ca agent de muncă temporară de către Ministerul Muncii din România. Societatea a fost înființată pe baza experienței internaționale a fondatorilor, în ceea ce privește consultanța în afaceri și serviciile din domeniul resurselor umane, conform legilor ce sunt în vigoare. Misiunea noastră este aceea de a oferi suport pentru societățile europene care doresc să își lărgească orizonturile propriilor afaceri în România cu ajutorul consultanței noastre, sau angajând temporar persoane.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!