Angajam Supraveghetori/Operatori Sala Jocuri Constanta in Constanţa

Cerinte:

 • Experienta nu este obligatorie insa constituie un avantaj
 • Persoana responsabila, serioasa

Beneficii:

 • -contract de munca
 • -salariul motivant
 • -bonuri de masă
 • -abonament medical business la o clinică privată de renume (Medlife)
 • -condiţii foarte bune de lucru
 • -excelente oportunităţi de dezvoltare în carieră

Responsabilităţi:

 • -supravegherea permanentă a aparatelor electronice din sala de joc
 • -oferirea de informaţii despre regulile de joc, modalităţi de pariere şi modul de funcţionare a aparatelor
 • -realizarea plăţilor corespunzătoare câştigurilor obţinute de participanţii la joc
 • -asigurarea bunei desfăşurări a jocului în sală şi crearea unei atmosfere plăcute
 • -deservirea participantilor la joc într-o manieră profesionistă, inter-relaţionarea cu aceştia şi asigurarea unui climat plăcut
 • -menţinerea curăţeniei în sala de joc.

Cautam colegi care sa ne ajute sa construim experiente frumoase atat impreuna cat si pentru toti cei care ne trec pragul. Multe lucruri se invata pe parcurs dar cea mai importanta e atitudinea. Experienta nu e obligatorie iar programul de lucru este flexibil, astfel incat sa ai timp si pentru alte activitati.

Daca iti place sa faci oamenii sa zambeasca, daca vrei sa lucrezi si sa te dezvolti intr-o echipa de oameni pasionati de ceea ce fac si daca esti o persoana serioasa, hai sa ne cunoastem.

Te invitam la un interviu sa ne spui despre tine si sa iti povestim despre planurile noastre.

Despre companie

ZODIAC este prezent în România din 2004 cu Săli de joc în București, Ploiești, Constanța, Sibiu şi Buzău. Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac. Cei care au dorința, ambiția și capacitatea de a face mai mult sunt încurajați și susținuți să crească în interiorul companiei atât în plan ierarhic cât și din punct de vedere al veniturilor. Crearea unui echilibru între viaţa personală şi cea profesională este esențiala, angajații Zodiac bucurându-se de tot suportul din partea firmei. NU se lucrează peste program iar turele sunt astfel programate încât angajatul sa aibă suficient timp de relaxare între zilele de lucru. Sălile sunt deschise non stop, se lucrează în ture de 8 ore, inclusiv de noapte. Fiecare membru al echipei Zodiac beneficiază de un generos abonament business la o clinică privată de renume unde are acces gratuit atât la consultații cât și la analize medicale amănunțite și investigații de tip imagistic. Haideţi să ne cunoaştem! Vreţi să vă formaţi propria părere despre cine suntem şi ceea ce facem? Atunci veniți la una dintre sălile noastre din București, Ploiești, Constanța, Buzău sau Sibiu și veți avea oportunitatea de a vedea cum decurge o zi de lucru precum și de a discuta cu unul sau mai mulți membri ai echipei Zodiac. Dacă doriți să vă alăturați echipei noastre solicitați un interviu și vom discuta toate detaliile. Puteti lăsa un CV şi la e-mail cariere@zodiacjocuri.ro mentionand in titlul mesajului oraşul în care doriţi să lucraţi şi vă vom contacta pentru un interviu. Ne puteţi contacta direct pe pagina de facebook Alatura-te echipei Zodiac (www.facebook.com/echipaZodiac) si va vom răspunde la întrebările adresate în cel mai scurt timp.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!