Aplicator folie auto in Bucureşti

Angajam tineri, iubitori de masini, pentru infoliere geamuri auto si montaj de parbrize CU sau FARA experienta in domeniu. Cautam persoane pe termen lung cu contract de munca!

Program luni-sambata 8-16.30. Bonusuri de Sarbatori.
 

Despre companie

SC Autovad SRL ofera solutii complete pentru protejarea automobilelor impotriva razelor solare utilizand folie auto profesionala. Firma noastra este autorizata R.A.R. pentru montarea de folie auto si ofera garantie. Exista mai multe tipuri de folie auto de diferite culori, reflexivitate sau opacitate. Geamurile cu folie auto sporesc confortul pasagerilor din masina protejandu-i de radiatia solara, ultraviolete, caldura si chiar de cioburile geamurilor in situatia producerii unui accident. Prin aplicarea de folie auto de protectie solara si vizuala, obiectele din interior (telefoane mobile, genti, instalatie audio, incarcatura autoutilitarelor) nu mai devin tentante pentru raufacatori. In egala masura este asigurata protectia vizuala a persoanelor din interiorul autovehiculelor.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!