ASISTENT MEDICAL SPECIALIZAT IN REMODELARE CORPORALA, EPILARE LASER, TRATAMENTE FACIALE. in Constanţa

Clinica Diantus Estet se extinde tot mai mult, tocmai de aceea cautam sa angajam o noua colega pe pozitia ASISTENT MEDICAL SPECIALIZAT IN REMODELARE CORPORALA, EPILARE LASER, TRATAMENTE FACIALE.

 

CERINTE CANDIDATUL IDEAL:

*Studii: cosmetologie, kinetorerapie, fizioterapie,   estetica faciala si corporala, asistenta medicala.

*Experienta de lucru intr-un post similar, in sistemul medical - minim 1 an *Studii finalizate de asistent medical generalist reprezinta un avantaj *Cunostinte operare pachet Office *Foarte bune abilitati de comunicare si orientare catre pacient *Capacitate de organizare, prioritizare a sarcinilor, atentie la detalii *Da dovada de calm, discretie, empatie, devotament, spirit de echipa, corectitudine si punctualitate *Capacitate de a lucra in echipa *Cunoasterea limbii engleze *Aspect fizic placut *Disponibilitate de lucru program prelungit

 

ATRIBUTII:

*Diagnosticare faciala, corporala si stabilirea schemei de tratament

* Efectuarea de proceduri clasice de infrumusetare, ingrijire și cu aparatura profesionala *Supravegherea tratamentului *Efectuarea de programari si reprogramari, respectand solicitarea pacientului, in limita disponibilitatii *Inregistrarea in baza de date a datelor pasaportale si serviciilor medicale solicitate *Preluarea pacientul folosind protocolul de abordare pacient *Mentinerea legaturii cu pacientii si personalul medical *Gestionarea fluxului de documente *Are obligatia de a cunoaste toate serviciile si protocoalele oferite de clinica (se va efectua un instructaj) *Are obligatia de a cunoaste softul informatic folosit in cadrul clinicii *Disponibilitate de a urma traininguri de specializare si dezvoltare.

 

BENEFICII:

*Mediu de lucru deschis, placut, cu o echipa tanara *Program si conditii de lucru flexibile *Lucru cu echipamente de inalta performanta *Salariu atractiv ( se va stabili in urma intreviului)

 

Daca esti gata sa te alaturi echipei noastre, aplica acum cu CV-ul tau cu foto, la si noi te vom contacta pentru a stabili data interviului.

 

 

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!