Asistent Retentie Clienti-Call Center Bacau[#InterviuAcasa] in Bacãu

 

Candidatul ideal

 

Salut! Vrei să lucrezi într-unul dintre cele mai stabile domenii? Hai la Orange!
Te recrutăm din siguranța casei tale și te pregătim pentru provocările acestei perioade – activitatea ta se va desfășura „remote”, pe întreaga perioadă a pandemiei, urmând ca apoi să lucrezi la sediul Orange dedicat.*


Iti plac vanzarile? Iti place sa negociezi si sa fii competitiv?
Atunci avem oportunitatea perfecta pentru tine. Echipa de Retention & Loyalty isi cauta noi colegi!

 

Descrierea jobului

 

Ce vei face in acest rol?

  • Vei raspunde solicitarilor clientilor care isi doresc o oferta noua dar si solicitarilor de reziliere a abonamentului existent .
  • Simplu, nu?
    Clientii pot avea diferite solicitari in legatura cu oferta pe care si-o doresc, din acest motiv este nevoie de capacitati bune de vanzare, comunicare si ascultare activa. In cazul in care clientii doresc rezilierea abonamentelor, situatia nu se schimba, contam pe tine ca vei afla motivele deciziei lor si ca vei gasi cele mai bune solutii care sa ii multumeasca si sa ramana alaturi de noi.
    Ai la dispozitie diferite oferte pe care le poti propune, dar poti promova si alte servicii si produse Orange care ar putea ajuta clientul.

    Pentru început vrem să știi că..
  • suntem o echipă dinamică și energică, ne plac colegii noi și îi invațăm cu drag tainele customer service-ului,
  • programul de lucru este în ture, de 8 ore; binențeles că vei avea și pauze astfel încât să te recreezi și să te conectezi cu colegii tăi,
  • efortul tău este răsplătit corespunzător financiar pentru că la Orange credem că este important să iți recunoaștem eforturile și performanța; la Orange punem accent pe nevoia fiecăruia de a-și dezvolta cariera, iar în acest sens facilităm accesul la resurse care te fac un profesionist mai bun. De exemplu, ai abonament lunar gratuit la una dintre cele mai mari biblioteci online si la o platforma de cursuri online in care poti accesa o paleta cuprinzatoare de cursuri,
  • iți oferim un pachet corespunzător, prin care ne asigurăm că ești motivat lună de lună,
  • pentru a fi mai clari iți spunem că pachetul mai presupune: salariu fix + tichete de masa + asigurare medicală + abonament telefonie mobilă - voce si date și multe alte beneficii pe care te invităm sa le descoperi alături de noi.
  • Te recunosti in descrierea de mai sus ? Vrei sa aflii mai multe sau esti hotarat ca aceasta este oportunitatea perfecta pentru tine?

    Aplică și hai sa ne cunoaștem online – etapele de interviu vor fi parcurse „remote”!
    Cu drag,
    ORANGE – o companie digitală.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!