Asistent vanzari in Asigurari in Galaţi

Ce iti oferim noi ?

 

Iti oferim sustinerea si mediul in care sa poti face aceste lucruri in felul tau. Iti vei modela propriul drum, vei avea ocazia sa faci fata unor provocari pe masura talentelor tale. Si cel mai important este ca o vei face intr-un loc de munca unde vei simti ca intr-adevar contezi. 

 

Alatura-te echipei daca doresti sa lucrezi pentru compania de asigurari de viata cu cele mai bune produse din Romania. Desi ne-am castigat locul ca lideri de piata, obiectivul nostru este sa ne reinventam in permanenta si sa devenim din ce in ce mai buni.

 

Ce asteptam de la tine?

 

- comunici usor si iti face placere sa cunosti oameni noi

- stii ca pentru a avea succes e nevoie de disciplina si perseverenta

- vrei sa castigi pe masura efortului tau

- stii ca, in vanzari, cheia succesului este sa pui clientul pe primul plan

BENEFICIILE JOBURILOR DIN VÂNZĂRI

program flexibil

Program flexibil

castiguri

Castiguri direct proportionale cu efortul

program de dezvoltare

Traininguri și programe de dezvoltare

work from home

Work from home

Despre companie

Te susținem să fii cine vrei tu să fii La NN, oamenii sunt nucleul activității noastre. Începând de la clienți, continuând cu angajații și colaboratorii, am învățat că relațiile care funcționează sunt cele care încep cu „ne pasă“. De aceea, ca angajator, e important pentru noi să vii cu plăcere la birou în fiecare zi. Să descoperi un loc în care poți vorbi liber și să simți că părerea ta contează. Credem că e important să crești și să te dezvolți așa cum vrei, pentru că experiența ne-a arătat că singurul mod prin care putem rămâne în pas cu lumea e să învățăm unii de la alții. Iar noi, vrem să învățăm de la tine. De ce știm că ți-ar plăcea să lucrezi cu noi? Pentru că ne împrietenim la prima întâlnire. În plus, punem în oferta de job și beneficii care să te motiveze să vii cu drag la birou. Ai program flexibil, pentru că știm că alarma nu sună la fel pentru toți, cursuri și training-uri de formare și dezvoltare și, nu în ultimul rând, pachete salariale motivante. Ne pasă de lucrurile importante pentru tine. Așa că adăugăm încă unul pe listă: o carieră alături de noi.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!