Consultant Chat / Telefon / E-Mail – Limba Romana in Bucuresti, Râmnicu Vâlcea

Dă un refresh carierei tale și alătură-te comunității noastre! Dacă dorești să faci parte dintr-o echipă super sociabilă și ești în căutarea unui job care să-ți permită să îi ajuți pe cei din jur cu zâmbetul pe buze, aplică pentru poziția de Consultant chat / telefon / e-mail - Limba Romană. Ne-ar plăcea sa ne cunoștem, dacă: Ești o persoană calmă, deschisă, responsabilă și punctuală; Deții abilități de comunicare și claritate în exprimare; Te poți adapta la diverse tipologii de oameni, fie ei clienți sau colegi; Îți place să lucrezi în echipă, dar și individual; Prezinți deschidere și interes în ceea ce privește dezvoltarea ta; Locuiești în București sau Rm. Vâlcea. Cum arată o zi la locul de muncă? Vei prelua diverse solicitari prin chat / telefon / e-mail si vei oferi suport curierilor; Vei oferi suport partenerilor si clientilor, respectand procedurile si fluxurile specifice proiectului. Vei nota si actualiza in aplicatia interna informatiile obtinute. Participi la traininguri de specialitate care te ajuta sa inveti si sa te dezvolti. Ce iti oferim? Program filexibil de 8h/ zi, luni - duminică, 5/7 zile; Un job dinamic și diversificat, într-un mediu plăcut și modern; Oportunitatea de a te dezvolta personal și profesional; Training de start-up plătit și traininguri de dezvoltare profesională; Concursuri motivaționale și activități împreună cu echipa; Posibilități reale de promovare în cadrul companiei; Abonament medical; Posibilitatea de a împrumuta cărți prin platforma Bookster; Abonament YUMP.

Despre companie

Activam de mai bine de 10 ani in domeniul serviciilor de Business Process Outsourcing, avand 2 sedii in Bucuresti si Valcea. Gestionam proiecte in 7 limbi de circulatie internationala pentru companii de top ce activeaza in diferite industrii (pharma, retail, telecomunicatii, banking, IT, auto, etc.) Principalul motor al activitatii noastre il reprezinta oamenii - motiv pentru care am investit si vom investi intotdeauna in angajatii nostri prin training-uri, stagii de pregatire si suport continuu din partea team leaderilor si a managementului. Aici vei gasi o echipa prietenoasa si cu dorinta constanta de progres. Mai mult decat atat, apreciem oamenii valorosi, drept urmare, cei care demonstreaza initiativa si determinare au sanse reale de a fi promovati, majoritatea managerilor nostri pornind de la postul de reprezentant relatii clienti. Valoris Center reprezinta o alegere foarte buna atat pentru studenti, fiind un start exceptional in cariera, cat si pentru persoanele cu experienta care vor sa isi dezvolte cunostintele. In plus, programul este flexibil si ai posibilitatea de a lucra part time sau full time.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!