Consultant chat / telefon / e-mail – Limba Romana in Bucuresti, Râmnicu Vâlcea

Ne-ar plăcea sa ne cunoștem, dacă: Ești o persoană calmă, deschisă, responsabilă și punctuală. Deții abilități excelente de comunicare și claritate în exprimare. Te poți adapta cu ușurință la diferite tipologii de oameni, fie ei clienți sau colegi. Îți place să lucrezi atât în echipă, cât și individual. Prezinți o deschidere și un interes constant în dezvoltarea ta personală. Locuiești în București sau Râmnicu Vâlcea. Cum arată o zi la locul de muncă în calitate de consultant? Vei prelua diverse solicitari prin chat / telefon / e-mail si vei oferi suport curierilor; Vei oferi suport partenerilor si clientilor, respectand procedurile si fluxurile specifice proiectului; Vei nota si actualiza in aplicatia interna informatiile obtinute; Participi la traininguri de specialitate care te ajuta sa inveti si sa te dezvolti. Ce iti oferim? Program flexibil de 8 ore pe zi, desfășurat de luni până duminică, pe parcursul a 5 zile pe săptămână. Un job dinamic și diversificat, într-un mediu plăcut și modern; Oportunitatea de a te dezvolta personal și profesional; Training de start-up plătit și traininguri de dezvoltare profesională; Concursuri motivaționale și activități împreună cu echipa; Posibilități reale de promovare în cadrul companiei; Abonament medical; Posibilitatea de a împrumuta cărți prin platforma Bookster; Abonament 7Card. Dacă ești interesat/ă și consideri că îndeplinești cerințele menționate mai sus, te încurajăm să aplici. Alătură-te echipei noastre și să ne cunoaștem mai bine! Așteptăm cu nerăbdare să primim aplicația ta și să discutăm mai în detaliu despre cum ai putea contribui în cadrul echipei noastre. Diversitatea si incluziunea fac parte din misiunea noastra si oferim oportunitati egale tuturor!

Despre companie

Activam de mai bine de 10 ani in domeniul serviciilor de Business Process Outsourcing, avand 2 sedii in Bucuresti si Valcea. Gestionam proiecte in 7 limbi de circulatie internationala pentru companii de top ce activeaza in diferite industrii (pharma, retail, telecomunicatii, banking, IT, auto, etc.) Principalul motor al activitatii noastre il reprezinta oamenii - motiv pentru care am investit si vom investi intotdeauna in angajatii nostri prin training-uri, stagii de pregatire si suport continuu din partea team leaderilor si a managementului. Aici vei gasi o echipa prietenoasa si cu dorinta constanta de progres. Mai mult decat atat, apreciem oamenii valorosi, drept urmare, cei care demonstreaza initiativa si determinare au sanse reale de a fi promovati, majoritatea managerilor nostri pornind de la postul de reprezentant relatii clienti. Valoris Center reprezinta o alegere foarte buna atat pentru studenti, fiind un start exceptional in cariera, cat si pentru persoanele cu experienta care vor sa isi dezvolte cunostintele. In plus, programul este flexibil si ai posibilitatea de a lucra part time sau full time.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!