Consultant Fonduri Europene in Craiova

Candidatul ideal: - Studii superioare finalizate: diploma de licenta/master in domeniul economic/managementul afacerilor/studii europene - Certificate sau calificari in domeniu (constituie un avantaj) - Minim 1 an experienta in scrierea si implementarea proiectelor din fonduri europene nerambursabile - Cunostinte de operare PC (Word, Excel) Cerinte privind competentele candidatului: - Relationare cu clientii si negociere - Atentie la detalii - Bun organizator - Capacitate de analiza si sinteza - Proactivitate - Capacitatea de a lucra organizat cu termene limita; - Orientarea spre rezultate si dorinta de perfectionare in domeniul consultantei in management; - Abilitati de comunicare si organizare; - Spirit de echipa, deschidere spre schimbare; - Corectitudine, flexibilitate, perseverenţă; - Punctualitate; - Capacitate de asimilare informatii noi intr-un timp cat mai scurt.

Descrierea jobului

 

Responsabilitati: - Intocmirea documentatiei necesare obtinerii fondurilor nerambursabile: planul de afacere, studiul de marketing, formularul cererii de finantare, anexe, declaratii si alte documente prevăzute în ghidul solicitantului; - Consilierea clienţilor privind accesarea de fonduri ce corespund nevoilor acestora; - Evaluarea criteriilor privind respectarea condiţiilor de eligibilitate; - Informarea clientilor si sprijinirea in alcatuirea unui dosar complet si corect (verificare documente). Analiza criteriilor de selectie si eligibilitate. Oferta (bonusuri, beneficii): - Lucrul intr-un mediu competitiv; - Salariu atractiv. Va fi negociat la interviu; - Bonusuri de performanta.

Despre companie

SC IDYS PROJECT SRL este o societate de consultanță în afaceri și management specializată în accesarea și implementarea proiectelor de finanțare din fonduri nerambursabile, activand din anul 2015. Este una dintre principalele companii de consultanta in domeniul proiectelor cu finantare europeana nerambursabila si management de proiect din Romania, cu o gama completa de servicii de consultanta.

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!