Consultant Vânzări Sisteme Profesionale de Protecție Solară in Cluj Napoca

Căutăm Consultant Vânzări pentru Sisteme Profesionale de Protecție Solară, responsabil de vânzarea și promovarea soluțiilor TermoExpress. Ești candidatul ideal dacă ai:

Experiență în vânzări directe Excelente abilități de comunicare și ascultare Capacitatea de a gestiona toate aspectele legate de realizarea unei vânzări, Abilitatea de a gestiona profitabil relația cu un client Excelente relații interpersonale și capacitatea de a rezolva probleme Capacitatea de a accepta și gestiona refuzurile Cunostințe operare PC: Outlook, Excel, Word Empatie, entuziasm, simțul responsabilității, Interes pentru dezvoltarea personală și profesională și vrei o provocare pe termen lung, Capacitatea de a întelege mereu diferențele individuale dintre clienți și de a acorda fiecărui client, atenția cuvenită, Experiența in domeniul construcțiilor, amenajărilor interioare constituie un avantaj.

Care vor fi responsabilitățile tale:

Prospectarea activa a pieței și identificarea potențialilor clienți Colectarea și documentarea informațiilor despre client Identificarea nevoilor clienților Inițierea de vânzări cu potențialii clienți Ofertare pentru proiecte de Sisteme Profesionale de Protecție Solară Urmărirea procesului de finalizare a comenzilor până la livrare Menținerea și dezvoltarea portofoliului de clienți Consilierea clienților din portofoliu și dezvoltarea unei relații solide și de lungă durată.

Ce îți oferim:

În primul rând încredere, respect, transparență și onestitate în relațiile cu conducerea echipei,colegii, clienții și furnizorii (ai oportunitatea de a te alătura unui colectiv tânăr, proactiv și entuziast) Angajare cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată Salariul va fi super motivant și conform obiectivelor îndeplinite de tine (remunerația nu va fi pentru funcția pe care o ocupi, ci pentru rezultatele tale) Asigurăm transport cu mașini proprii din și spre Cluj-Napoca Beneficii suplimentare: bonuri de masă, bonuri cadou și zilnic o masă gratuită Timpul petrecut împreună va fi calitativ, atât în timpul serviciului cât și la activitățile extra pe care le realizăm. Scopul nostru este de a aduce fericire pentru noi și partenerii noștri!

 

 

TermoExpress este unul dintre cei mai importanți producători de tâmplărie din aluminiu și distribuitori profile PVC din România cu o experiență de peste 15 ani în domeniu. Oferim în exclusivitate în Romania mânerele antimicrobiene PureHandle® și suntem producătorii ușilor premium Porte Royale. Oferim soluții pentru Sisteme Profesionale de Protecție Solară Misiunea noastra este să oferim clienților și partenerilor noștri servicii dedicate și produse calitative la un cost corect. Vezi prezentarea echipei noastre: https://youtu.be/b3lgSIcQf1Q

Despre companie

TermoExpress este unul dintre cei mai importanți producători de tâmplărie din aluminiu și distribuitori profile PVC din România cu o experiență de peste 15 ani în domeniu. Oferim în exclusivitate în Romania mânerele antimicrobiene PureHandle® și suntem producătorii ușilor premium Porte Royale.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Locuri de munca similare

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!