Director Restaurant in Giurgiu

 

Responsabilitati:

- planifica si coordoneaza activitatea zilnica din restaurant si cafenea 
- stabileste prioritatile restaurantului
- gestioneaza resursele umane din subordine, resursele materiale si financiare
- stabileste si mentine contacte bune cu furnizorii de materii prime si materiale
- controleaza calitatea produselor si activitatea de productie
- intocmeste fise de actiune si incheie contracte cu clientii (nunti, banchete, conferinte, simpozioane, bufete suedeze, cocteiuri si alte mese festive)
- gestioneaza si solutioneaza reclamatiile de la clienti
- participa la promovarea produselor impreuna cu ospatarii
- intocmeste lunar raportul de activitate pana pe 15 ale lunii urmatoare
- cunoaste manualul calitatii si asigura servicii la standardele impuse

Daca ai experienta si esti intersat, te rugam aplica la anuntul nostru cu CV si recomandari.

Despre companie

Restaurant pescaresc Perla din Giurgiu situat pe malul Dunarii la cativa metri de Portul Giurgiu.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!