Dispecer monitorizare in Bucureşti

 Cora Alexandriei este in cautare de noi colegi dornici sa se alature unei echipe profesioniste si receptive. Iti oferim: un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile. Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica, intelegere in realizarea programului de lucru. 

 Ce ai de facut:  

 - supraveghezi permanent zonele sensibile din magazin si magazinul dupa inchidere cu ajutorul camerelor video,  

 - identifici si raportezi situatiile cu risc,  

 - respecti procedurile de interventie in cazul declansarii sistemului antifurt sau am savarsirii unor infractiuni,  

 - comunici in permanenta cu agentii de paza din magazin. 

 Atestatul de agent paza sau operator dispecer constituie un real avantaj. 

 Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor! 

Despre companie

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!