Electrician intretinere si reparatii in Judetul Tulcea

 

S.C. Lidas SRL, companie specializata in industria panificatiei si a produselor fainoase , angajeaza : Electrician intretinere si reparatii

 

Candidatul ideal este persoana cu calitati si deprinderi in meseria electrician intretinere si reparatii, responsabil, serios, punctual, ingrijit, organizat,  avand cunostinte si experienta in asigurarea proceselor cu privire la intretinerea / mentenanta instalatiilor  si echipamentelor electrice.
Titularul postului are rolul de a asigura toate procesele privind monitorizarea, reparatia, interventia si mentenanta sistemelor  de natura electrica  (echipamente, instalatii, ansamble si subansamble, etc) din cadrul liniilor de productie si alte instalatii ale organizatiei, in conformitate cu programul si standarul de calitate al firmei.
Pregatire de baza: studii medii
Pregatire specifica: certificat de calificare – electrician intretinere si reparatii
RESPONSABILITATI / BENEFICII:
Postul oferit de compania noastra necesita efectuarea cu preponderenta de activitati de mentenanta in cadrul unei fabrici de paine si alte produse fainoase, a unei cladiri administrative si unui numar de magazine mixte .
Sarcini si responsabilitati:
a) Efectueaza interventii de urgenta la sistemele tehnice de natura electrica;
a) Asigura efectuarea inspectiilor periodice asupra instalatiilor si echipamnetelor electrice;
b) Asigura efectuarea lucrarilor de natura electrica privind reparatii ale instalatiilor si echipamentelor electrice;
e) efectuarea mentenantei permanente in cadrul obiectivului;
f) raspunde de calitatea lucrarilor efectuate si de raportarile intocmite catre superiorul ierarhic

 

Beneficii:

 

·         Pachet salarial motivant

 

·         Bonus lunar in raport de performanta

 

·         Tichete de masa, decont transport

 

·         Dezvoltare profesionala intr-o echipa tanara si dinamica.

 

Pentru programarea unui interviu sunati la nr. de telefon 0752119334  sau trimiteti un CV online, pe site-ul mynextjob.ro

 

 

Despre companie

S.C. Lidas SRL este o companie specializata in industria panificatiei si a produselor fainoase , recunoscuta atat in piata locala cat si in lanturile de hipermarketuri consacrate, prin produsele de calitate si competitive, seriozitate si preocupare permanenta fata de mediul inconjurator. In ultimii anii a cunoscut o dezvoltare constanta extinzandu-se atat prin diversificarea produselor cat si prin retehnologizare. Cu sprijinul finantarilor europene si a capitalului propriu si-a marit capacitatea de productie , si-a extins piata de desfacere si a identificat surse alternative de energie . Conducerea companiei este formata dintr-o echipa tanara , dinamica , inovatoare, orientata spre respectul fata de oameni si mediu .

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!