Galvanizator in Sibiu

Sarcini si responsabilitati specifice postului: Operarea liniei automate de galvanizare; Gestionarea și controlul substanțelor chimice; Controlul dispozitivelor auxiliare procesului de galvanizare și menținerea lor în parametri; Testarea produselor rezultate în urma procesului tehnologic; Controlul documentației aplicată în procesul de galvanizare; Profilul candidatului ideal: Absolvent de minim studii medii; Experința pe post similar minim un an; Competențe de specialitate: chimie, galvanizare; Cunoștințe de operare PC, Microsoft Office (Word, Excel); Cunoştinţe limba engleză nivel mediu, limba germană constituie avantaj; Persoană responsabilă dinamică, stabilă, punctuală, sociabilă și dornică de integrare in echipa Beneficii: Pachet salarial atractiv; Sistem de compensare a ideilor de îmbunătățire; Acces la programe de dezvoltare profesionala, inclusiv scolarizare in Germania pe o perioada scurta de timp.

Despre companie

temPERSO este o companie specializata in servicii de resurse umane, oferind servicii de consultanta HR si recrutare. Mai exact, este un agent de munca temporara. Selectam personal calificat pentru clientii care au nevoie de forța de muncă in orice domeniu de activitate.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!