Gestionar depozit stampile in Timisoara

 Kortner & Co srl specializată în vânzări engros de ștampile și consumabile angajează gestionar depozit ștampile în Timișoara. Responsabilități: Introduce și amplasează marfa în depozit în baza documentelor de intrare Pregătește și expediază marfa către clienți Asigură gestiunea fizică a stocului de marfă Asigură mişcarea stocurilor 

 Candidatul ideal: 

 Nivel de studii: medii (diplomă bacalaureat) Cunoștințe de legislație gestiune stocuri Cazier judiciar Cunoștințe de operare PC (MS Office) Experiența pe un post similar constituie un avantaj 

 Ofertă: 

 - Posibilitatea de dezvoltare profesională;- Instruire la locul de muncă; - Pachet salarial (corelat cu experiența candidatului); - Tichete de masă: 35 RON/zi lucrată; - Bonusuri: primă sărbători - Program de lucru : Luni-Vineri, Orel9-17. Așteptăm cu interes CV-ul dvs. Vă menționăm, că doar candidații selectați vor fi contactați. Mulțumim pentru înțelegere Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate in cadrul societatii Vă informăm că datele dumneavoastră vor fi prelucrate de către Kortner & Co srl în scopul recrutării de personal, având ca scop angajarea candidaților care să corespundă abilităților profesionale stabilite. Termenul de păstrare al acestora este de 30 de zile. Puteți să vă retrageți consimțământul prin transmiterea unui e-mail la adresa companiei oricând. 

Despre companie

KORTNER & CO S.R.L. este o companie cu experiență, înființată în 1992, având ca principal obiect de activitate comerțul și prestarea de servicii în domeniul ștampilelor și marcărilor industriale.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!