Grataragiu terasa Cora Pantelimon in Bucureşti

Deschidem terasa cu gratar la Cora Pantelimon si avem nevoie de tine pentru a ne ajuta sa ne intampinam cu cele mai bune preparate!

Te vei asigura de calitatea produselor si le vei pregati la gratar, in functie de meniurile stabilite. Vei colabora cu vanzatorulde pe schimb pentru a te asigura ca fiecare client isi primeste prompt produsele comandate.

in intervalul orar 9:00-20:00, pe durata de functionare a terasei. Iti oferim un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile. Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica.

Depune-ti CV-ul la serviciul clienti Cora Pantelimon, pe adresa de mail recrutare@cora.ro sau suna la 0757.094.291!

Despre companie

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!