INGINER INDUSTRIALIZARE in Sibiu

CANDIDATUL IDEAL: Studii superioare tehnice; Cunostinte de limba engleza; Cunostinte de limba spaniola reprezinta avantaj; Capacitate buna de organizare, abilitati de relationare; Capacitate de analiza si sinteza; Experienta in utilizarea pachetului MS Office; Experienta in domeniu reprezinta avantaj. RESPONSABILITATI: Receptia si implementarea proiectelor noi ; Studierea și aplicarea măsurilor corective ; Creaza documentatia de industrializare si instructiunile de lucru ; Întreținerea și actualizarea procesului FMEA ; Actualizarea și întreținerea parametrilor procesului ; Promovarea schimbărilor tehnologice în procese sau implementarea unora noi ; Monitorizeza intreg procesul pentru reducerea de costuri ; Stransa legatura cu celelalte departamente ; Supervizare de probe de proces, fabricare de mostre initiale, definire de parametri de proces, documentare pentru fabricare. BENEFICII: Salariu motivant; Tichete de masa; Transport; Al 13-lea salariu; Dezvoltare in cariera.

Despre companie

temPERSO este o companie specializata in servicii de resurse umane, oferind servicii de consultanta HR si recrutare. Mai exact, este un agent de munca temporara. Selectam personal calificat pentru clientii care au nevoie de forța de muncă in orice domeniu de activitate.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!