Inginer proiectare mecanică – Junior in Cluj Napoca

Job Description

 

Căutăm un Inginer proiectare mecanică – fără experiență – în Cluj-Napoca.

 

 

Responsabilități:

-          Dezvoltă desene de execuție (sisteme/utilaje de manipulare/ridicare) și urmărește fluxul de lucru al proiectelor

Program de lucru: 8 ore/zi de luni până vineri.

 

 

Requirements

 

Cerințe:

-          Studii superioare tehnice (Construcții de mașini)

-          Cunoștințe programe de proiectare: Inventor, Solidworks, AutoCad

-          Engleză nivel mediu

-          Experiența pe o poziție similară constituie avantaj

 

Așteptăm CV-ul tău la adresa:

 

Mulțumim pentru interesul și aplicația dumneavoastră, ne rezervăm dreptul de a contacta doar candidații potriviți cerințelor postului.

S.C. Agenția de Servicii Professional S.R.L. este înregistrată ca operator de date cu caracter personal. Având în vedere prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor Personale vă rugăm ca, înainte de a aplica la anunțul de angajare, să consultați pentru informare site-ul nostru:

 

 


Requirements
Cerințe: - Studii superioare tehnice (Construcții de mașini) - Cunoștințe programe de proiectare: Inventor, Solidworks, AutoCad - Engleză nivel mediu - Experiența pe o poziție similară constituie avantaj Așteptăm CV-ul tău la adresa: Mulțumim pentru interesul și aplicația dumneavoastră, ne rezervăm dreptul de a contacta doar candidații potriviți cerințelor postului. S.C. Agenția de Servicii Professional S.R.L. este înregistrată ca operator de date cu caracter personal. Având în vedere prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor Personale vă rugăm ca, înainte de a aplica la anunțul de angajare, să consultați pentru informare site-ul nostru:

 

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!