Ingrijire varstnica, program intern – 3500 lei, jud. Prahova in Prahova

 *Agentia noastra nu percepe comision candidatilor.   Ai experienta in lucrul cu persoanele in varsta? Iti doresti un loc de munca pe termen lung, dar nu gasesti nimic pe plan local? Avem urmatoarea oferta pentru tine:   Program de lucru: intern, 2 week-end-uri libere/ luna.   Conditii cazare: camera proprie, casa incalzire centralizata, toate utilitatile perfect functionale.  Familia angajatoare acopera cheltuielile de cazare, hrana si intretinere. Conditii de lucru deosebite. Locatie job: zona Slanic - Prahova Salariul lunar oferit: 3000 - 3500 lei, negociabil in functie de experienta si calificari. Responsabilitatile tale includ strict activitati de ingrijire si supraveghere doamna varstnica, diagnostic Parkinson - nedeplasabila. Pacienta beneficiaza de sedinte constante de kinetoterapie.   Candidatul ideal pentru aceasta oferta este o persoana cu experienta anterioara in ingrijirea persoanelor cu diagnostic Parkinson, sociabila, blanda, responsabila.  Te intereseaza si doresti detalii suplimentare despre acest post sau alte job-uri disponibile?  Telefon: 0764.03.03.09  Ne gasesti de Luni pana Vineri, in intervalul 10:00 – 18:00. Aplica direct: https://newtimes.ro/jobs/ingrijire-varstnica-program-intern-3500-lei-slanic-prahova/ Aici doar completezi numele si numarul de telefon, urmand sa te contactam in scurt timp. Facebook: https://www.facebook.com/newtimesrecruitment  Da like & follow paginii si vei primi notificari de la noi pentru fiecare nou job disponibil.  Nu este job-ul potrivit pentru tine, dar prietenii tai ar putea fi interesati? Da share acestei postari si impreuna putem ajuta pe cineva sa-si gaseasca locul de munca dorit!   Recrutam personal pentru familii particulare: bone, menajere, asistenta varstnici. Recrutam pentru firme personal administrativ si personal medical.   Astept cu drag sa ne cunoastem,  Roxana Safta (Iatan)  

Despre companie

NEW TIMES: Sute de candidati, zeci de angajatori, lasa-ne sa te punem in contact! NEW TIMES Agentie acreditata de recrutare si plasare de personal din Bucuresti, punem in serviciul tau pasiunea echipei noastre, cu peste 14 ani de experienta in recrutare pe piata fortei de munca din Romania. Recrutam cu succes: personal medical, administrativ si personal casnic (bone, menajere, ingrijitoare varstnici). Pentru ca recrutam si la distanta, putem fi parteneri indiferent de zona in care esti localizat. Parteneriatul nostru se caracterizeaza prin: Promptitudine in rezolvarea solicitarilor: avem o baza de date solida, durata medie de inchidere a unui proiect este de o saptamana, si variaza in functie de complexitatea proiectului; Atentie la detalii: verificam pentru fiecare candidat din baza de date: acte de identitate, documente care atesta experienta si pregatirea profesionala, referinte, cazier judiciar si adeverinta medicala; Sau atat in procesul de recrutare cat si in pregatirea dosarului de candidat; Transparenta: permitem accesul la verificarile realizate pentru fiecare candidat din lista scurta; Focus oferit fiecarei cereri: acordam importanta fiecarui angajator, indiferent de marimea companiei sau tipului de angajator, persoana fizica sau persoana juridica. Lucram pentru succes: demararea proiectului si prezentarea CV-urilor din lista scurta nu se tarifeaza, lucram doar pe „principiul taxa de succes” . Vrei sa ne contactezi? Completeaza formular: https://newtimes.ro/employers Facem angajarea mai usoara, asa ca doar completeaza cateva detalii in formular si unul din profesionistii nostri te va contacta in cel mai scurt timp. E-mail: office@newtimes.ro Telefon: 0764.03.03.09 Ne gasesti de Luni pana Vineri, in intervalul 10:00 – 18:00. Facebook: https://www.facebook.com/newtimesrecruitment Astept cu drag sa ne cunoastem, Roxana Safta (Iatan)

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!