Ingrijitoare gradinite pentru bucatarie/curatenie in Bucureşti

Angajez ingrijitoare pentru gradinita pentru bucatarie si curatenie. Gradinita este aproape de metrou Stefan cel Mare (sector 2, Bucuresti). 
Program full-time, de la ora 08.30.  Masa copiilor este in sistem catering, nu presupune gatire.
Pentru detalii, telefon la 0753 029 029  mentionand anuntul de pe MYNEXTJOB sau trimiteti CV online.

Despre companie

Nicoland este un centru educațional cu 6 principii pentru cei 6 ani ai copilului preșcolar: educație cu blândețe, respect față de copil, descoperirea talentelor, educație fără televizor, dragoste față de cărți, alimentație sănătoasă. Proiectul nostru educațional, Nicoland, încurajează individualitatea, unicitatea fiecărui copil și eterogenitatea (abandonăm sistemul de creare a grupelor pe criteriul strict al vârstei și oferim prioritate dezvoltării și intereselor copilului). Reușim aceasta prin integrarea abilităților individuale și educarea diferențiată, adaptată nevoilor fiecărui copil. Pentru fiecare copil înscris la Nicoland ne propunem: dezvoltarea cognitivă, afectivă și socială în funcție de personalitate și ritmul propriu de dezvoltare; dezvoltarea capacității de a comunica și interacționa; descoperirea identității proprii și a potențialului, încurajarea explorării, încercărilor, experimentelor, imaginației.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!