Responsabilități:
- Preluarea comenzilor și livrarea lor către clienți, în condiții optime, conform standardelor interne;
- Oferirea unei serviri de calitate clienților, respectând pașii de servire;
- Încasarea banilor pentru comenzile plătite la livrare;
- Respectarea standardelor și a regulilor din restaurant;
- Aprovizionarea restaurantului cu necesarul de marfă și efectuarea curățeniei zilnice.
Ce iti oferim:
- Tichete de masa (15 Lei / zi);
- Program de lucru variat si flexibil, in 2 schimburi: full time - 8h, part time - 4h, 6h sau program de weekend (vineri, sambata, duminica);
- Majorari salariale in raport cu timpul petrecut in companie: 6 luni, 1 an, 2 ani;
- Decont transport la tura de închidere a restaurantului;
- Contract de munca pe perioada nedeterminata;
- Numar zile concediu de odihna: 21;
- Bonus vechime 1 an in companie - 50% din salariu net;
- Bonus de performanta;
- Program clar de instruire si dezvoltare personala si profesionala;
- Siguranta unui loc de munca stabil si corect, pe termen lung.