Librar/Consultant Vanzari-Libraria Bookcity-Drumul Taberelor in Bucureşti Sectorul 6

Candidatul ideal Este student, absolvent sau cu experienta de lucru in servicii pentru clienti. Este deschis, sociabil, capabil de empatie şi un bun ascultator in interactiunile cu cei din jur. Ii place sa ajute si să creeze o atmosfera placuta si confortabila pentru clienti si colegi. Are spirit de initiativa, este energic, creativ si preocupat sa se dezvolte. Isi doreste să lucreze printre carti, muzica, filme si vrea sa fie la curent cu noile aparitii culturale sau este atras de design și decoratiuni interioare. Se adapteaza unui mediu în schimbare. Descrierea jobului Libraria Bookcity din centrul comercial Drumul Taberelor se va deschide pe 01.11.2018. Responsabilitati: Afla nevoile si asteptarile clientilor, le ofera informatii corecte si complete despre produse. Intampina, comunica si relationeaza cu clientii intr-o maniera amabila si prietenoasa. Invata cat mai multe lucruri despre oferta de produsesi se informeaza cu privire la noile aparitii. Expune produsele la raftsi creeaza rafturi tematice. Se ocupa de ordineasi curatenia pe rafturisi in spatiile de lucru. Colaboreaza frumos cu ceilalti membri ai echipei din care face parte. Beneficii: Nivelul de salarizare variaza in functie de angajat si de nivelul de experienta. Pachet salarizare: Salariu fix + bonuri de masa + bonusuri de performanta in functie de rezultatele librariei si/sau ale angajatului + asigurare medicala Regina Maria + prime sarbatori. Discount la achizitiile de produse din Libraria Bookcity. Program flexibil, adaptat nevoilor fiecaruia, tinand cont si de cerintele echipei. Participare la traininguri interne. Atmosfera placuta, intr-o echipa pasionata de lectura, muzica, fotografie sau film.

Despre companie

SC COMPACT SA este o companie cu o experienta de peste 20 de ani in vanzarea cartilor. Ne place să ne surprindem clientii cu limbajul iscusit al cartilor. Suntem inteligenti. Sclipitori. Joviali și pasionati. Dar mai ales intodeauna impotriva curentului, provocandu-ti status-quo-ul. Administram in tara lantul de librarii Bookcity si un magazin online. Dorinta noastra este de a oferii clientilor nostri cele mai speciale produse si de a ne asigura ca dorintele acestora sunt satisfacute pe deplin.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!