LUCRĂTOR COMERCIAL - PUNCT DE COLECTARE IAȘI (NORMA 6H) in Iaşi

WHY WE WILL LOVE YOU
În calitate de lucrător comercial în Logistică, contribui la procesul de aprovizionare al Punctului de colectare în fiecare zi, înainte de deschiderea lui. Trebuie să fii capabil să gândeşti şi să acţionezi eficient şi sigur, pentru a asigura o funcţionare constantă a fluxului de marfă care are ca rezultat disponibilitatea produselor potrivite pentru clienţi. Realizezi aceasta folosind cunoştinţele despre modul de lucru IKEA şi experienţa colegilor.

Cunoştinţele, abilităţile şi experienţa ta includ:

• Entuziasm faţă de munca ta şi fata de lucrul într-o echipă.
• Capabil de a prioritiza şi organiza munca, pentru a utiliza timpul eficient.
• O buna disciplină personală, o abordare flexibilă faţă de muncă şi față de schimbări.
• Capacitatea de a prelua iniţiativa.
• Capabilitatea de a lucra în primele ore ale zilei.
• Capacitatea de a manipula colete de 25 kg.
YOUR RESPONSIBILITIES
• manipularea mărfurilor, ex. descărcare, transport intern în Punctul de colectare, sortarea, aranjarea și apoi livrarea mărfii către clienţi, utilizarea echipamentului corect, în mod sigur şi eficient, pentru a minimiza daunele şi echipamentul.
• colaborarea cu colegii, pentru a păstra ordinea sortării mărfii conform procedurilor de lucru și de asemenea ne asigurăm că livrarea comenzilor către client este corectă din punct de vedere calitativ si cantitativ.
• actiunea proactivă pentru a menţine siguranţa şi securitatea pentru clienţi şi colegi, în zonele de responsabilitate.
• colaborarea cu colegii pentru a îmbunătăţi experienţa de cumpărare a clienţilor si pentru a genera mai multe vânzări.
• implementarea proceselor stabilite, a metodelor de lucru şi a procedurilor, inclusiv a sistemelor şi tehnicilor IT.
TOGETHER AS A TEAM
În cadrul echipei noastre, suntem mândri să vedem cum toți cei din jur se dezvoltă, așa că încurajăm oamenii să experimenteze, să testeze, să încerce - chiar dacă uneori dăm greș. Dar, cât timp învață pe parcurs... Știm că totul se schimbă mai rapid astăzi și că uneori trebuie să ne îndreptăm spre necunoscut. Așa că mergem în direcția aceea și explorăm noile posibilități și modalități de a face lucrurile, astfel încât atât angajații noștri, cât și afacerea noastră să prospere.

IKEA oferă un mediu de lucru interesant şi dinamic pe o piaţă globală. Deoarece suntem lider mondial în amenajarea şi decorarea locuinţelor, îţi oferim oportunităţi excepţionale de a creşte şi a te dezvolta împreună cu noi.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!