Lucrator polivalent Cora in Bucureşti Sectorul 2

Cu sau fara experienta in comert, te asteptam la noul nostru magazin de proximitate din Mosilor 284. Vei asigura prezenta si semnalizarea produselor la raft, vei incasa contravaloarea produselor si face picking pentru comenzi online. Ce vei gasi la noi? Contract de munca pe perioada nedeterminata, stabilitate, program de lucru in schimburi, 8 ore/zi, 5 zile / saptamana (inclusiv in weekend-uri), formare la locul de munca, abonament medical, bonus de performanta, prime variabile. Haide in echipa noastra! Trimite-ti CV-ul aici sau pentru mai multe detalii suna la 0758.013.417!

Despre companie

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!