Macaragiu – macara cu comandă la înălțime (Austria), 2600 EUR net / lună in Austria

 Vei beneficia de: un salariu de 17,53 EUR brut / oră + diurnĂ 26,40 EUR net/ zi lucrătoare + diurnă de transport (100-300 EUR); cazare asigurată și plătită de firma angajatoare, inclusiv cheltuielile de întreținere; contract de muncă încheiat direct cu angajatorul austriac; contract de mediere transparent cu Silverhand, conform legii 156/2000, fără comision sau alte taxe; posibilitate de a primi un avans după 40 de ore lucrate; dreptul la pensie și alocație ”Kinderbeihilfe”; un spor de min. 25% pentru orele suplimentare; traducerea documentelor în limba germană oferită gratuit de compania noastră; îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre; asigurări (medicală, în caz de accident); dezvoltare și avansare pe plan profesional; Atribuțiile postului: deplasarea, poziționarea și așezarea mașinăriilor și utilajelor, a echipamentelor sau a altor obiecte mari pe șantier; verificarea și ajustarea mecanismelor macaralei și a accesoriilor de ridicat pentru a preveni defecțiunile sau deteriorările acesteia; respectarea normelor de siguranță și securitate în muncă; Cerințele postului: bune cunoștințe de limba germană; permis de conducere categoria B; posibilitate de deplasare cu autoturismul personal; experiență în domeniu; Vrei un job? Contactează-ne la 0772 228 893, 0771 236 319, 0773 320 229 sau aplică mai jos. Te asigurăm că serviciile noastre de plasare a forței de muncă în străinătate sunt și vor rămâne mereu gratuite! Oferte curente: www.silverhand.ro Facebook: www.facebook.com/SilverhandRO Cursuri de germană: https://silverhand.ro/lectii-de-limba-germana-anna/ 

Despre companie

Silverhand România este parte a Silverhand Group, o companie multinațională de încredere, lider pe piața europeană de recrutare, cu cele mai variate și atractive oferte de muncă în Europa! Suntem recunoscuți pentru profesionalismul și rapiditatea noastră. Prin intermediul nostru primești un contract legal de muncă cu toate beneficiile sociale și accesul la îngrijire medicală în Germania. Echipa noastră te ajută să găsești rapid jobul ideal.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!